Stureplan är inte Elins melodi

NÖJE

Sångerskan om förhållandet med ”mr Stureplan”

Foto: Elin och Niclas är olika men det är det som gör förhållandet intressant.

Varje gång en artist är aktuell med en ny skiva brukar man kunna sikta dem på kändisfesterna på Stureplan, där de står och häckar och spanar för att få den nödvändiga mediala exponeringen. Så är inte fallet med albumaktuella Elin Lanto, 23. Hon avskyr Stureplan.

– Stureplan är verkligen inte min grej. För mig känns den platsen så oerhört ytlig. De flesta där ser likadana ut. Är pagefrisyr på modet så går alla runt i page. Folk står med sina champagneglas och putar med sina läppar och ser konstiga ut.

– Och så alla dessa silikonbröst. Folk får så klart göra som de vill, men om jag mådde så dåligt i mig själv så skulle jag nog gå till en psykolog i stället för att operera in saker i brösten, säger hon i tidningen Café.

Mr Stureplan

Paradoxalt nog är Elin Lanto ändå tillsammans med Niclas Rahm, 32, den ökända före detta nattklubbschefen på Stureplan. Av kännare är han kallad ”mr Stureplan”. Man undrar så hur de får det att gå ihop.

– Vi är väldigt olika på det sättet. Niclas vill åka till St Tropez på semester och jag vill åka på husvagnssemester. Min dröm är att ta husbilen och stanna till på en camping i en vecka, grilla och ha det fint tillsammans. Men försök att få med Niclas på det. Det går inte. Men kanske är det vår olikhet som gör det intressant, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!