JP tvingades lämna Farmen: ”Fick black out”

NÖJE

Frågesporten slutade i nervhaveri.

Då tvingades Jean Pierre Marques, 31, lämna ”Farmen 2018”.

– Jag fick black out och såg helt svart, säger han.

1 av 2 | Foto: TV4.
Jean Pierre Marques tvingades lämna Farmen 2018.

De sista fyra deltagarna ställdes mot varandra i en frågesport i kvällens avsnitt av TV4:s ”Farmen”. Då fällde nerverna Jean Pierre Marques, som tvingades lämna programmet.

– Jag fick blackout och såg helt svart. Jag tappade det helt fullständigt. Så jag åker verkligen ut med huvudet före. Det är helt sjukt. Det visar min resa, den psykologiska biten. Den sociala kompetensen har jag kommit långt på. Jag har aldrig blivit vald till förstekämpe, säger han.

Jean Pierre Marques missade först att den parasitlarv som kan finnas hos däggdjur heter trikiner. Sedan fortsatte han svara fel gång på gång, medan motståndarna plockade hem poäng.

”Var så jävla mycket känslor”

En fråga om fläskkarré blev spiken i kistan.

– Det var en så lång resa, man har varit där så länge och fått nerver. Jag såg helt svart. Jag såg ingenting. Det var som att jag hade ögonbindel på mig. Paolo ställde en fråga och jag missbedömde frågan helt. Fullständigt. Blev nervös. Det var så jävla mycket känslor i kroppen.

Vad tar du med dig från händelsen?

– Att jag nästa gång ska plugga lite mer än vad jag gjorde. Då slipper jag bli nervös när provet väl kommer. Jag pluggade ingenting.

Hamnade på en fjärdeplats

Jean Pierre fick tacka för sig medan Alexandra, Stefan och Helena fortsatte tävla om vinsten i ”Farmen 2018”.

– Jag kom fyra, jag är jättenöjd. Jag är nöjd med min resa. Jag har lärt mig massa annat, om livet hur man ska tänka på det man har och uppskatta saker och ting. Jag är tydligen ingen Farmen-kung, jag har blivit avsatt, säger han i programmet.

Jean Pierre Marques har tidigare synts i både SVT:s ”Ung och bortskämd”, TV4:s ”Idol” och TV3:s ”Paradise hotel”.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen