Källor: Adam Levine och Behati Prinsloo har fått sitt tredje barn

Efter otrohetsryktena

Adam Levine och Behati Prinsloo har fått ett nytillskott till familjen.

Efter otrohetsryktena har paret nu blivit trebarnsföräldrar, säger en källa till People.

– Men jag vill ha fem barn, säger Behati Prinsloo.

Maroon 5-sångaren Adam Levine, 43, och tidigare Victoria’s secret-modellen Behati Prinsloo, 34, har fått sitt tredje barn, säger en källa till People.

Paret har inte gett några detaljer om nytillskottet i familjen, men på Instagram har Behati Prinsloo lagt upp flera bilder där hon visar upp sin gravidmage. I ett inlägg från början av januari syns en bild på Behati Prinsloo i underkläder med bildtexten ”TICK tock...”.

”Vill ha fem barn”

People skriver att paret har haft planer på att skaffa ett tredje barn länge.

– Vi visste alltid att vi ville ha ett andra barn. Så jag tror att under de två åren, när vi hade två barn som var mindre än två år gamla, tänkte jag bara ”tänk inte ens tanken!”. Men jag vill också ha fem barn, sa Behati Prinsloo i talkshowen ”Entertainment tonight” i vintras.

Behati Prinsloo och Adam Levine
Behati Prinsloo och Adam Levine

Paret har sedan innan döttrarna Gio Grace, 4, och Dusty Rose, 6.

Otrohetsryktena

Adam Levine har flera gånger blivit anklagad för att ha varit otrogen mot Behati Prinsloo.

I ett viralt Tiktok-klipp anklagade Instagram-modellen Sumner Stroh, 23, artisten för att ha haft en affär med henne. Hon publicerade även skärmdumpar på påstådda konversationer med Adam Levine där han bland annat ska ha skrivit ”du är så overkligt jävla het”.

Efter Sumner Strohs Tiktok-klipp trädde komikern Maryka och en kvinna vid namn Alyson Rosef fram och anklagade artisten för otrohet. Även de la upp skärmdumpar på påstådda konversationer med honom.

Adam Levine har själv nekat till otrohetsanklagelserna.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN