”The Rock”s träning kommer att göra dig till världens starkaste person

”Blod, svett och respekt”

avOlle Kvarnsmyr

Går du och drömmer om en stålig kropp inför ”Beach 2017”? Låt dig inspireras till muskulösa underverk av den jättelika skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnsons träning. — Blod, svett och respekt. Det två första ger du - det sista måste du förtjäna, säger ”The Rock” om vägen till att bli ett muskelberg av rang.

Middag sju gånger per dag

Förutom att träna hårt måste du tänka på kosten. När Dwayne ”The Rock” Johnson biffade upp sig inför rollen som Hercules åt han: 12 äggvitor, en kyckling, fisk, havregrynl, broccoli, en knippe sparrisar, en bakad potatis, grädde och ris. Hela måltiden nogrannt vägd och uppäten - sju gånger per dag.

Extrajobbiga kedjor

Gör som ”The Rock” - mesa. Häng på dig extrajobbiga kedjor under träningspasset i stöllet. Förutom att öka träningsnivån kommer hela gymet att titta på dig med respekt. High fives kommer att utdelas och du kommer att komma på dig själv med att frusta både nöjt och högljutt.

Det ska vara kul att träna

Gör som ”The Rock” - skratta dig hela vägen till ”Beach 2017”

Dwayne ”The Rock” Johnson - STÅLMANNNEN

Du behöver inte vara medlem i ett exklusivt Hollywoodgym för att bli hur stark som helst. Enkla, men sjukt jobbiga övningar på golvet går lika bra. Här ser vi vårt favoritmuskelberg göra en slags liggande ”Stålmannen”-övning.

BONUS: En stycke ”The Rock” muskel

Yeah

ARTIKELN HANDLAR OM