Anders och Måns gör comeback i Sveriges Radio

”Trots att vi lovat oss själva och resten av världen att aldrig göra det igen så gör vi det igen”

1 av 2 | Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Anders och Måns under tillsammans på Grammisgalan.
NÖJE

Komikerna, tv-profilerna och radiopratarna Anders och Måns gör comeback i Sveriges Radio P1, någonting man annonserar via sin facebooksida.

Det är duons program ”Så funkar det” som kommer tillbaka till kanalen.

”Trots att vi lovat oss själva och resten av världen att aldrig göra det igen så gör vi det igen”, skriver de.

Anders ”Ankan” Johansson och Måns Nilsson, komikerparet bakom ett flertal projekt som bland annat ”Så funkar det” ”Anders och Måns” och ”Succeduon” gör nu comeback i Sveriges Radio. Det presenterar man via sin egen Facebooksida.

Det är duons framgångsrika serie ”Så funkar det” som gick i Sveriges Radio mellan åren 2001 till 2003 som kommer tillbaka till sommaren, och duon uppmanar nu redan sina fans och lyssnare att skicka in frågor som de kan besvara i programmet.

”Trots att vi lovat oss själva och resten av världen att aldrig göra det igen så gör vi det igen”, skriver de på sin Facebooksida om nystarten.

Frågorna börjar redan trilla in

”Ett radioprogram för alla som vill ha tag i någon form av fakta men saknar tillgång till dator, telefon eller uppslagsverk. Skriv din fråga och få svar redan till sommaren. Smidigt smidigt” skriver de vidare.

Bara en timme efter att inlägget postades på sociala medier har det redan gillats över tusen gånger och hundratals personer har kommenterat inlägget.

Programmet har premiär i maj i Sveriges Radio P1.

ARTIKELN HANDLAR OM