Hon vill ta en paus från förhållandet - på Kanarieöarna

Olle Kvarnsmyr är Nöjesbladets Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour till din tjänst
NÖJE

”Nu vill hon ta en paus från förhållandet. Hon säger att hon vill se om hon kommer att sakna mig och att hon i nuläget känner att jag kväver henne”

Jag är en 24-årig kille som har varit ihop med en tjej i lite över fem år. Hon är min första riktiga tjej och vi bor ihop. Nu vill hon ta en paus från förhållandet. Hon säger att hon vill se om hon kommer att sakna mig och att hon i nuläget känner att jag kväver henne. Det hela kom som en överraskning. Jag fattade först ingenting och försökte sen vara lite extra kärleksfull. Hon betedde sig då ganska kallt mot mig. Hon har nu dragit iväg på en tjejresa på två veckor till Kanarieöarna och ännu inte hört av sig. På Instagram ser jag att det bara verkar vara en massa fest. Jag gråter och är förbannad. Vad ska jag göra?

Häng inte läpp - följ hennes exempel

Ibland blir det så här. Det betyder inte att du är kvävande person eller att hon är ett fullständigt pucko. Förhållanden bara kraschar ihop. Jag ska väl inte direkt säga att er relation är dödsdömd men din tjej verkar vara mer sugen på att lufsa runt, lite småpackad bland palmerna med sina polare än att vara en hygglig flickvän. Krasst tror jag att hon vill känna sig ung och fri. Men häng inte läpp för det. Följ hennes exempel. Som senior kärleksdoktor vill jag meddela att möjligheten att vara ung och fri att göra vad man vill är en fantastisk gåva som inte varar för länge i ens liv.

KONTAKTA OCH FÖLJ DIN FAVORITDOKTOR

Önskar du själv omedelbar assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek