Bieber flörtade med okänd kvinna på Instagram - då hände det oväntade

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

Just nu sitter det tusentals fans och dagdrömmer om att Justin Bieber plötsligt ska höra av sig. För Jessica, 22 blev drömmen sann

Det var en vanlig dag i det Bieberska hemmet. Den internationella superstjärnan Justin Bieber satt och slösurfade. Bieber var säkert trött efter en och en annan världsturné med efterföljande festligheter. Av en ren slump hamnade Bieber i instagramflödet för ett gym i beläget i Savannah, Georgia, USA. I gymmets flöde dök den synnerligen gladlynta kvinnan Jesica Gober upp.

Justin Bieber är inte direkt en blyg viol. Superstjärnan är trots allt känd för sina amorösa eskapader med spektakulära celebriteter. Men det verkar som att Bieber har fått nog av damerna som rör sig i kändisvärlden. Superstjärnan Bieber kontaktade därför Jessica via gymets Instagramsida.

Jessica blev högst förvånad av att Justin Bieber plöstligt la ut sina flörtiga krokar. Ett mysterium är även hur Justin hittade till det lilla gymets Instaflöde.
— Hur i hela världen hittade han vår lilla instasida. Vi har bara 70 följare, säger Jessica till Buzzfeed.

Justin Bieber, utrustad med egen livvaktsstyrka och van vid att tusentals fans fullkomligt går bananas när han dyker upp fick till mångas stora förvåning nobben direkt. Jessica Gober är nämligen i ett lyckligt förhållande med en lokal herre.
— Jag har allt jag behöver här, säger Jessica på sin Twitter.

ARTIKELN HANDLAR OM