Malin Berghagen om kärleken till Pablo: ”Omtumlande helg”

1 av 4
NÖJE

Malin Berghagen, 51, har hittat kärleken i Pablo, 40.

Nu berättar Malin för Hänt att hon har tagit förhållandet till nästa steg – pojkvännen har fått träffa klanen Berghagen.

– Det var en lite omtumlande helg, säger hon till tidningen.

Malin Berghagen, 51, är kär i sin Pablo. Båda bor i Palma på Mallorca – dock inte tillsammans.

– Vi presenterades för varandra av hans svenske vän Jimmy Groth och jag fastnade för hans ärlighet. Han är argentinare och har inte den blekaste aning om vem någon i min familj är, bara att de sjunger och att det är kallt i Sverige, berättade Malin Berghagen för Hänt i mars tidigare i år.

”Omtumlande helg”

Då var relationen relativt ny, men nu har Malin Berghagen tagit förhållandet ett steg längre. Pablo har fått träffa hela tjocka släkten hemma i Sverige under en kall majhelg.

– Det var en lite omtumlande helg. Här på Mallorca är jag ju bara yoga-Malin, men på den här resan fick han möta allt det där andra som är jag. Han hann med min morbror Lasses 70-årsfest och fick träffa hela klanen Svensson. Vi hade födelsedagsmiddag för min far och då mötte han alla Berghagen, säger hon till Hänt.

Hon introducerade även pojkvännen Pablo för sin gode vän Tobias Karlsson, känd från ”Let’s Dance”.

– Vi var på Tobias 40-årsfest med hela kändiseliten och gayparadiset så jag är lycklig att han kom levande tillbaka till Palma, haha!

Föredrar ”yoga-Malin”

Det börjar så sakta gå upp ett ljus för Pablo, menar Malin Berghagen. Han har nämligen tidigare inte haft en aning om vad hennes familj gör.

– Tänk, trots hela det Malin-paketet är han kvar. Men han föredrar nog yoga-Malin som bor i Palma, det är liksom lugnare, förklarar Malin för Hänt.

Men Malin har inte bara varit hemlighetsfull om sin egen identitet – hon har även varit sparsam med information om sin pojkvän. För Hänt berättar hon dock hela hans namn och sysselsättning: Argentinaren lyssnar till Pablo Dissomanzi och jobbar på Harley-Davidson på Mallorca, Spaniens tredje största butik.

Tar en dag i taget

Släktträffen till trots – Malin Berghagen skyndar långsamt. Hon och Pablo bor ännu inte tillsammans och bröllopsklockornas klämtande är än så länge utom hörhåll.

– Vi lever i nuet. Jag har varit gift tidigare och har inget behov av att hitta en ny ”mannen i mitt liv” och gifta mig eller bli sambo igen på en gång. Jag och min son Isak har våra rutiner och Pablo har sina. Vi trivs bra med det, säger hon till Hänt.

Malin var tidigare tillsammans med Dag Taylor som tragiskt gick bort 2014. De har barnen Love, 27, och Christopher, 30, tillsammans. Med sångaren Tommy Nilsson, 57, har hon Isak, 15, och Linn, 22.

– Mitt råd till alla som varit gifta länge tidigare och har klarat av barnbiten redan och väntar på ny kärlek; ha inte så bråttom när ni hittar den. Njut av nuet och ta en dag i taget. Sedan blir det en månad i taget och nu ett år i taget. Det gör vi. Det blir vad det blir och det är fantastiskt mysigt att ha det så, säger hon till Hänt.

ARTIKELN HANDLAR OM