Sigrids och Eriks spel – efter kärleksnatten

De har duckat frågorna om sin flirt effektivt.

Nu frågar Nöjesbladet rakt ut vad som egentligen hände – och pratar om det hemliga spelet efter kärleksnatten.

– Jag tycker att vi varit ganska smarta, säger hon.

Det var ”passionerat” – och har präglat hela årets ”Bonde söker fru”, där de båda valt att söka kärleken i nationell tv och sätta sina relationer i offentlighetens ljus.

Men vad som hände på Sundbyholms slott mellan Sigrid Bergåkra och Erik Bäckman, som sedan präglat hela säsongen av tittarsuccén, är höljt i dunkel.

– Det är nog ingen som har frågat tror jag, säger Sigrid Bergåkra.

Så, jag förstår att det är en påflugen fråga, men jag ställer den: vad var det som hände mellan dig och Erik på slottet?

– Det är mellan mig och Erik, så det har ingen att göra med, säger Sigrid Bergåkra lika glad som hon alltid låter, om än bestämd.

”Tror säkert grannarna stördes”

Hon fortsätter:

– Men vi hade en väldigt trevlig kväll och skrattade väldigt högljutt kan man säga. Det kan grannarna ha stört sig på, det tror jag säkert, bara när du pratar med mig nu så är jag ju busig liksom. Vi var fruktansvärt busiga och skrattade högljutt.

Återigen: jag förstår att jag är påflugen, men för att reda ut saker en gång för alla: var ni intima med varandra?

– Om man använder ord som passionerat tror folk allt det där med blommor och bin, men det är vår rätt att säga ja eller nej till varandra och det behöver vi inte delge. Och heller inte få glåpord om man faktiskt inte gjorde något.

Jag tolkar det som att du varken vill dementera eller bekräfta att det hände något?

– Nej, precis.

Erik förnekar

Erik Bäckman är mer rakt på sak, han dementerar rakt av att något hände.

– Det hände ingenting på slottet, säger Erik

Det hände ingenting, men ni tillbringade en natt tillsammans?

– Ja, det gjorde vi men jag hade kunnat vara där med Per (Sundin reds anm) likaväl så det spelar ingen större roll

Sigrid om hemliga spelet

Sedan flörten briserade tidigare i vår har de båda duckat frågorna effektivt, nu berättar Sigrid Bergåkra om spelet efter kärleksnatten.

– Jag tycker att vi varit ganska smarta och varit duktiga på att prata med varandra och varandras partners, och det är ju dem det rör, säger hon.

– Men vi har också kunnat se hur människor, tittare och produktionen, reagerat när en sådan natt händer. Tänk vad folk tycker och tänker mycket om något de inte har att göra med.

Att folk drar förhastade slutsatser?

– Ja, verkligen. Nog har vi fått ett bevis på att folk inte ska dra förhastade slutsatser utan i första hand bry sig om sina egna relationer.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN