Hyllas för härliga gravidavslöjandet

Erik Linder ska bli pappa – kolla in härliga videoklippet med blivande föräldrarna

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Erik Linder ska bli pappa.

Nu hyllas artisten och hans sambo för den härliga videon där de avslöjar graviditeten.

– Vi kände att vi ville göra nånting extra, vi tycker att livet är väldigt kul och vi ska försöka hålla den stämningen när barnet kommer också, säger han.

Erik Linder, 38, och sambon Matilda Lundqvist, 26, ska bli föräldrar. Avslöjandet kommer genom en video som artisten lagt ut i sina sociala medier.

Erik Linder och sambon Matilda Lundqvist ska bli föräldrar
Foto: PRIVAT
Erik Linder och sambon Matilda Lundqvist ska bli föräldrar

I videon syns Erik Linder ensam i närbild med musik som för tankarna till skräckklassikern ”Hajen”, medan något mystiskt närmar sig. Det visar sig vara en gravidmage och musiken byts snabbt till den moderna klassikern ”Baby shark” medan Erik och Matilda dansar runt i glädje.

– Det känns så jäkla kul, jag visste inte förut om jag ville bli förälder, men med Matilda känns det bara helt rätt, så det här var planerat, säger Erik Linder.

Han slog igenom i TV4:s ”Talang” 2009 och tävlade i Melodifestivalen 2010 med låten ”Hur ska jag tro på kärlek” skriven av Kenneth Gärdestad.

Bebisen kommer i juni

Foto: privat
”Det känns så jäkla kul”. Erik Linder och sambon Matilda Lundqvist ska bli föräldrar.

Det härliga videoavslöjandet om graviditeten hyllas i kommentarsfältet på både Facebook och Instagram.

– Vi har fått otroligt mycket reaktioner, det är hundratals kommentarer och likes. Vi är jätteglada. Vi kände att vi ville göra nånting extra, vi tycker att livet är väldigt kul och vi ska försöka hålla den stämningen när barnet kommer också, säger Linder.

Han berättar att födseln är beräknad till 23 juni.

– Vi hoppas att livet kommer kunna fortsätta vara lika kul och spontant och härligt med barn. Vårt stora mål är att försöka behålla den stämningen som vi har nu, men tillsammans med en till, säger Erik Linder.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN