2 ½ män

”2 1/2 män”-stjärnan Conchata Ferrell kämpar för sitt liv

Drabbades av hjärtstillestånd – är i respirator

Av: 

Natalie Demirian

Conchata Ferrell.
Conchata Ferrell.

NÖJE

Conchata Ferrells, 77, har fortsatt stora problem med hälsan.

Nu berättar hennes make Arnie Anderson för TMZ att hon dessutom drabbats av hjärtstillestånd.

”2 1/2 män”-stjärnan är i respirator och behandlas med dialys.

Conchata Ferrell har en lång skådespelarkarriär bakom sig, men är mest känd som hushållerskan Berta i succéserien ”2 1/2 män”. En roll hon spelade under seriens samtliga tolv säsonger.

Hennes make Arnie Anderson säger till TMZ att Conchata Ferrell varit på intensiven i mer än fyra veckor efter att ha känt sig sjuk i maj och att hon nyligen flyttades till ett sjukhem. Det ska ha att göra med den allvarliga njurinflammationen hon drabbades av i december som spred sig till blodet, något Aftonbladet tidigare skrivit om.

Jon Cryer, Ashton Kutcher och Conchata Ferrell i ”2 1/2 män”.

Drabbades av hjärtstillestånd

Men Arnie Anderson säger att Conchata Ferrell bara hade tillbringat några dagar på intensiven innan hon plötsligt drabbades av hjärtstillestånd, som varade i cirka tio minuter.

På sjukhemmet är hon nu i respirator, och behandlas med dialys. TMZ skriver att hon ska vara stabil och halvt medveten om sin omgivning, men att hon varken kan prata eller kommunicera.

”Inget vi kan göra”

Arnie Anderson säger att han inte kan besöka henne på grund av coronasituationen, men att han ofta pratar med hennes sjuksköterska. Han säger också att de inte vet om hon kommer att återhämta sig.

”Det kommer att ta ett tag innan någon återhämtning. Det är neurologiskt. Det finns inget vi kan göra för att påskynda processen. Vi får hoppas på det bästa”, säger han.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Go’kväll”-ankaret om hjärnblödningen: På sjukhus i två månader

ÄMNEN I ARTIKELN

2 ½ män