Lindorff avslöjar nya bonden: 26-åriga brandmannen Mattias

Linda Lindorff: ”Årets hetaste bondeöverraskning”

Mattias är den nya bonden efter det sena avhoppet i ”Bonde söker fru”.

Programledaren Linda Lindorff tror att nykomlingen kan sätta brevrekord.

– Det är spännande att komma som en liten bonus, säger han.

Nu presenteras en ny bonde till ”Bonde söker fru” på TV4. Efter att Nöjesbladet avslöjade att en av årets bönder inte var singel har Mattias, 26, fått ta platsen.

Mattias är lammbonde och bor i Rimbo utanför Norrtälje. Nykomlingen verkar redan nu ha fått programledarens känslor att svalla.

”Årets hetaste bondeöverraskning. Det skulle inte förvåna mig om vi får ett nytt brevrekord i år”, skriver Linda Lindorff, 47, på sin blogg om nyheten.

”Rätt flörtig”

Linda Lindorff skriver att Mattias är en charmig kille som gärna vill bli kär.

”Här kommer det att bli spännande i sommar, han är ju precis som han själv säger rätt flörtig, och ja bra på mun mot mun–metoden”, skriver hon.

Brandman som älskar träning

Mattias jobbar även som brandman och säger att han älskar träning. Han kom femma i tävlingen ”Fit Model Scandinavia 2018” där man har möjlighet att bli internationell fitnessmodell.

Att han kommer in lite senare än de andra bönderna tycker han bara är roligt.

– Det är bara spännande att komma som en liten bonus. Det känns väldigt bra inför programmet, det ska bli riktigt kul, säger han till Nöjesbladet.

Hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är en trygg, glad och positiv kille som är väldigt omtänksam.

Längtar efter kärlek

Mattias har länge letat efter någon att bli riktigt kär i.

– Jag längtar efter kärlek och vardagsmys. Jag vill träffa en tjej som alltid kommer att finnas där för mig till hundra procent så lovar jag att alltid ge hundra procent tillbaka, säger han.

Drömmen är att hitta den rätta att bilda familj med och bygga ett drömhus på familjens ägor.

– Jag är redo att träffa den tjejen jag vill leva resten av livet med, en riktig kärlek som jag vill skaffa barn med. Jag letar efter en glad tjej som är söt och har ett fint leende, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE