Måns Zelmerlöw: Kämpar för att hålla ihop vår relation

Slår tillbaka efter ryktespridning: ”Låt inte massa vilda rykten utan sanning förstöra ännu mer”

Publicerad 2024-05-29

Måns Zelmerlöws fru Ciara Janson har avföljt honom på Instagram.

För Aftonbladet bekräftar den folkkära artisten att paret har det kämpigt – och slår tillbaka mot falska rykten som sprids om honom på nätet.

– Jag har aldrig köpt sex, säger han.

Måns Zelmerlöw, 37, och den brittiska skådespelaren Ciara Janson, 37, har varit gifta i snart fem år och har två barn tillsammans.

Det är för barnens skull den folkkära artisten nu vädjar om att folk ska sluta sprida falska rykten:

– Det sista jag vill just nu är att tala med media. Men det har tyvärr visat sig nödvändigt eftersom jag måste skydda min familj och våra två små barn, säger han till Aftonbladet.

Ciara Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw på vernissage för Ciaras utställning ”She”på At Six i mars i år.

Ciara Janson har avföljt Måns Zelmerlöw på Instagram

I början av veckan uppmärksammade olika skvallerkonton i sociala medier att Ciara Janson avföljt sin make på Instagram och också tagit bort namnet Zelmerlöw från sin profilbeskrivning. Det plockades upp av flera medier och på nätet tog spekulationer om anledningen fart.

Under tisdagen och onsdagen började spekulationerna om Måns Zelmerlöws äktenskap plötsligt att kopplas ihop med uppgifter i olika nätforum om att en känd svensk artist skulle ha gripits för att ha köpt sex. Det är de här ryktena som gör att Måns Zelmerlöw inte längre vill vara tyst.

Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw: ”Jag har aldrig köpt sex”

Han bekräftar att han och hustrun har det kämpigt:

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, säger han.

Nu hoppas han att ryktena ska upphöra så att han i lugn och ro ska kunna få fokusera på sin familj.

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.

ANNONS