Niclas Lij, 32, är årets nya Bachelor

NÖJE

Han driver två framgångsrika företag, bor i en etagevåning – och älskar personlig utveckling.

Niclas Lij, 32, är Sjuans nya Bachelor.

– Jag tycker personligen att jag är världens bästa pojkvän, säger han.

1 av 3 | Foto: Daniel Ohlsson/TV4

I presentationsvideon vägrade han visa sitt ansikte.

Nu bjuder årets huvudperson i Sjuans dejtingsåpa på mer än bara muskler och BMW.

Niclas Lij, 32, är årets Bachelor.

– Jag tycker personligen att jag är världens bästa pojkvän. Jag är väldigt omtänksam, väldigt stöttande. Jag gillar att lyssna till andra människors drömmar och mål och vill alltid få andra att må bra. Sedan är jag väldigt rolig att vara tillsammans med, säger han.

Niclas är född och uppvuxen i Stockholm och bor i en etagevåning i innerstan. Kopplar av gör han på lantstället. Han kallar sig entreprenör och har drivit företag inom både event-, klock- och fastighetsbranschen.

"Viktigt att hon är optimistisk”

Han har inget emot att kalla sin tillvaro för ett ”lyxliv”.

– Jag är väldigt duktig på att unna mig saker. I helgen var jag på spa, i går tog jag en massage. Jag är duktig på att njuta. Jag gillar att äta gott, göra roliga saker. Jag lever ett bra liv, säger han.

Nu söker Niclas någon att dela det bekväma livet med.

– Jag vill ha en tjej som är lika nyfiken som jag på livet. Om vi båda är nyfikna så kommer vi hitta på roliga och intressanta saker tillsammans. Det är också viktigt att hon är stöttande och optimistisk eftersom jag har mycket idéer och projekt och tankar.

Fördomar går bort

Vilken egenskap får din tjej absolut inte ha?

– Folk med mycket fördomar känns ju tråkigt, jag gillar folk med öppna sinnen. Det gäller inte bara tjejer utan vänner och folk runt omkring mig också. Dumma fördomar går bort. Negativ attityd också.

Hur viktigt är utseendet?

– Utseende är väldigt viktigt, men jag har inget speciellt utseende jag gillar. Jag gillar skönhet, jag är väldigt visuellt lagd. Eftersom jag håller på mycket med design uppskattar jag skönhet i alla dess former. Men blondiner, brunetter, blonda, blåögda...alla kan vara vackra.

Bachelor har säsongspremiär den 16 oktober.

ARTIKELN HANDLAR OM