Laila Bagge

Camilla Läckberg, Keyyo och Laila Bagge i ny realityserie

”Från frukostkaos till jobbmöten”

Av: 

Moa Malmqvist

Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, 41, Camilla Läckberg, 46, Laila Bagge, 48, Antonija Mandir, 25.
Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, 41, Camilla Läckberg, 46, Laila Bagge, 48, Antonija Mandir, 25.

NÖJE

Camilla Läckberg, Keyyo, Laila Bagge, Antonija Mandir och Doktor Mouna.

Den nya realityserien ”Svenska powerkvinnor” följer fem kända kvinnors vardagsliv.

– Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger Camilla Läckberg.

Nent gör ny realityserie om framgångsrika kvinnor. I ”Svenska powerkvinnor” får tittarna följa Camilla Läckberg, 46, Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, Laila Bagge, 48, Antonija Mandir, 25, och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh, 41, i deras vardags- och arbetsliv.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger författaren Camilla Läckberg i ett pressmeddelande.

Camilla Läckberg.

Serien med sina sex avsnitt är planerad att ha premiär till hösten på Viaplay, Viafree och TV3.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge som lever tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

Vill visa sin vardag

Antonija Mandir säger i mejl till Aftonbladet att hon ser fram emot att vissa mer av vem hon och hennes familj är.

– Tittarna kommer att få se mitt liv från ett djupare perspektiv, lära känna mig, min familj och min business på riktigt. Det känns spännande att få göra tv igen, speciellt med kvinnor som dessa och att få visa mer av mig själv och vem jag är, skriver hon.

”Svenska powerkvinnor” produceras av Fremantle, som bland annat ligger bakom ”Masked singer” och ”Idol”.

– Vi är många som kämpar med att få ihop livspusslet och de här starka kvinnorna är inget undantag. Alla fem har många järn i elden och jag ser fram emot att ge tittarna en möjlighet att inte bara inspireras av deras driv utan också få en ärlig inblick i deras vardag och hur de får tiden att räcka till, säger Filippa Wallestam, innehållschef på Nent.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för skådespelarna i Icas reklamfilmer

ÄMNEN I ARTIKELN

Laila Bagge

Camilla Läckberg

Viaplay (tidigare Nent)

Viaplay

”Keyyo” Kristina Petrushina