Joanna Eriksson

”Ica-Cindy” har fått barn: ”Väldigt stolta föräldrar”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Joanna ”Ica-Cindy” Eriksson, till vänster, har blivit mamma.
Joanna ”Ica-Cindy” Eriksson, till vänster, har blivit mamma.

NÖJE

Joanna ”Ica-Cindy” Eriksson har blivit mamma.

Förra veckan föddes sonen Loe och nu berättar hon om lyckan för Aftonbladet.

”Vi är nu hemkomna och i full gång med att hitta vardagslunk och rutiner, vilket vi snabbt insett inte gäller när man har en nyfödd spelevink”, skriver hon i ett sms.

För bara ett par veckor sedan så lade skådespelaren Joanna Eriksson, 31, ut en bild på sitt Instagramkonto där hon visade upp en gravidmage.

”Allt har sin tid & nu är mitt sikte inställt mot nya projekt! Första anhalt och min nya ”arbetsgivare” kan ni skymta på den här bilden”, skrev hon.

Nu har ”arbetsgivaren” anlänt. Även denna gång delar Joanna Eriksson med sig av nyheten via sina sociala medier.

”Med rumpan först kom det här fantastiska knippet till världen, 2021-03-09. Älskade lilla Loe, äntligen är du här!”, skriver hon följt av ett hjärta.

När Aftonbladet når den nyblivna mamman förklarar hon att hon och sambon Philip Bårman är fullkomligt uppslukade i sin lilla bebisbubbla.

”Vi är väldigt stolta föräldrar till en frisk liten pojke vid namn Loe. Allt har gått finfint och jag vill också passa på att rikta ett stort tack till all personal på Södersjukhuset i Stockholm som har varit helt fantastiska! Vi är nu hemkomna och i full gång med att hitta vardagslunk och rutiner, vilket vi snabbt insett inte gäller när man har en nyfödd spelevink”, skriver Joanna Eriksson i ett sms.

Grattishälsningar från Ica-kollegorna

Joanna har som bekant spelat karaktären Cindy i Icas reklamfilmer och hennes kollegor var inte sena att gratulera till den lyckliga tilldragelsen.

”STORT Grattis till lilla Loe, nu börjar livet på riktigt”, skriver Paul Tilly.

”Men pluttis Loe”, skriver Magnus Skogsberg följt av ett rött hjärta.

I samma veva som Joanna Eriksson avslöjade sin graviditet så släpptes även nyheten att hon hoppar av Icas reklamfilmssåpa efter sju år. En anledning är att hon blev så förknippad med karaktären att det ibland satte krokben för andra roller.

– Det blir så att man missar en del roller när man blir så förknippad med sin reklamkaraktär. Men det är något vi alla har varit medvetna om. Man har fått höra att ”du skulle passat svinbra till den här rollen, men...”. Då känner man ”fan också”.

Joanna Eriksson förklarade i samma veva att det finns konkreta planer på vad hon ska göra, men att det av uppenbara skäl får vänta lite.

– Jag kan inte gå in på detaljnivå än, men det finns saker i pipelinen. Jag ska bara få ihop det här med mammalivet först.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för skådespelarna i Icas reklamfilmer

ÄMNEN I ARTIKELN

Joanna Eriksson

Ica