Marcelo Peña ska bli pappa

Flickvännen Emilia Wahlund visar ultraljudsbilden på Instagram – den blivande pappan: ”Redo att ta nästa steg i livet”

Marcelo Peña.
Marcelo Peña.

”Paradise hotel”-profilen Marcelo Peña, 30, ska få barn.

På Instagram avslöjar flickvännen Emilia Wahlund, 20, hemligheten – och den blivande pappan hälsar till Aftonbladet:

”Jag skulle inte kunna vara mer redo för ett barn än vad jag är idag”.

Till ett foto av ett par Ugg-stövlar i miniformat vid sidan av en ultraljudsbild berättar Emilia Wahlund om sin och Marcelo Peñas gravidlycka på Instagram:

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021. Om ni inte har något positivt att säga så behöver ni inte säga något alls, tack!” skriver hon.

När Aftonbladet når Marcelo Peña avslöjar han att den lilla inte var planerad, men att han är väldigt glad över att bli förälder.

”Det var rätt oplanerat hela grejen men idag är jag verkligen glad att det blev som det blev. Känner mig redo att ta nästa kliv i livet och jag skulle inte kunna vara mer redo för ett barn än vad jag är idag och jag är säker på att Emilia blir en riktigt bra mamma, den bästa! Ser fram emot år 2021”, skriver han.

Emilia Wahlunds kommentarsfält har snabbt fyllts av grattishälsningar. Men också följare som reagerat över att Emilia Wahlund tvingas undanbe sig negativa kommentarer till ett inlägg som handlar om något så positivt som att hon väntar barn.

Försvaras i kommentarsfältet

”Tänk att vara 20 år och gravid och behöva vara rädd för att folk kommer uttrycka sig elakt när man berättar om sin graviditet. Fy fan alltså, det är så hemskt att hon ens ska behöva skriva så. Stort grattis fina Emilia, du förtjänar allt gott i världen”, skriver en följare.

”Hur skulle man kunna ha något negativt att säga om att ett barn ska komma till världen och att du ska få äran att bli mamma? Finns ju inget mer underbart än det. Stort grattis till er! Ni har verkligen något alldels fantastiskt som väntar er”, skriver en annan.

Efter att hon lagt upp sitt inlägg har Emilia Wahlund också lagt till en story där hon skriver:

”Aldrig varit så nervös inför ett inlägg, men responsen från er är helt fantastisk! På riktigt finner jag inga ord. Tack!”

Även i kommentarsfältet på Marcelo Peñas Instagram har grattishälsningarna börjat trilla in, fastän han ännu inte har berättat något om den kommande babyn.

Emilia Wahlund och ”Paradise hotel”-profilen Marcelo Peña har varit ett par sedan ett drygt år. De började synas tillsammans strax efter att Marcelo Peñas av-och-på-förhållande med dokusåpakollegan Nina Glimsell, 26, tagit slut i januari 2019.

Förra hösten skulle han ha medverkat i Viafree-satsningen ”Live date” och i direktsändning dejtat olika kvinnor framför tv-kamerorna. Men i början av oktober förra året kickades han från tv-programmet efter att tv-bolaget NENT som äger Viafree inte längre kunde garantera att han var singel.

Publisert:

LÄS VIDARE