Bill Skarsgård om flyttplanerna med kändisdottern

avJakob Meijer

1 av 3

Bill Skarsgård är en av de hetaste stjärnorna i Hollywood.

Men det är Stockholm som är hemma för ”Det”-skådespelaren.

Nu planerar han att flytta ihop med skådespelarkollegan och flickvännen Alida Morberg.

– Jag känner att det är dags att köpa någonting, säger han i podcasten ”Värvet”.

Bill Skarsgård, 27, hyllas av kritiker och biobesökare världen över för sin roll som skräckclownen Pennywise i nya ”Det”, som har svensk biopremiär på onsdagen.

Och det är inte bara karriären som går bra för svenske Hollywoodskådisen. I podcasten ”Värvet” berättar Bill Skarsgård att han och flickvännen Alida Morberg, 32, dotter till Per Morberg, planerar att flytta ihop.

– Jag och min tjej tittar på lägenhet i Stockholm. Sen vet jag inte om jag kommer bo i lägenheten så mycket. Men jag äger ingenting just nu och har i princip inte ägt någonting heller, så jag känner att det är dags att köpa någonting, säger han i ”Värvet”.

Alida Morberg är precis som sin pojkvän skådespelare, och har synts i filmer och serier som ”Gangster” och ”Beck”.

”Stockholm är hemma”

Bill Skarsgård spelar just nu in tv-serien ”Castle rock” i Boston-området, även den baserad på Stephen Kings verk. Men även om Skarsgård har hela världen som sin arbetsplats är det Sverige han ser som sitt hem.

– Stockholm kommer alltid vara hemma, tror jag, för mig. Även om jag bor någon annanstans, eller var det än så, så kommer jag ju hem till Stockholm.

En Skarsgård som dock verkar bosatt sig i USA mer permanent är Alexander Skarsgård. Nyligen skrev Nöjesbladet om att skådespelaren lagt 18 miljoner svenska kronor på en lyxvåning i New York.

ARTIKELN HANDLAR OM