Blondinbella svarar på lyxkritiken: ”Många timmars jobb”

Ryter till mot följarna: ”Ser fram emot att flyga privat”

avStina Dahlgren

Nu ryter Isabella ”Blondinbella” Löwengrip ifrån.

Efter kritikstormen mot hennes lyxiga skidresa har hon tröttnat på samhällets avundsjuka.

”Bakom finns det enormt med uppoffringar och många timmas jobb” skriver hon på sin blogg.

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Isabella Löwengrip.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 27, fick hård kritik när hon förra veckan berättade om sin påkostade skidresa i Alperna.

“Jag har inte behövt ta på mig pjäxorna själv en enda gång och hotellet kör ner oss till liften, bär ut våra skidor och när vi har åkt färdigt så ringer vi hotellet och då hämtar dom allt igen.” skrev hon då på sin blogg vilket fick läsarna att rasa.

Nu svarar hon på kritiken.

“Är det inte lite märkligt att man i Sverige kämpar med att få kvinnor att ta för sig och klättra på karriärstegen, vi applåderar åt dom som står på egna ben ekonomiskt och vi imponeras av kvinnorna som följer sina egna drömmar. Men när man väl får skörda frukterna av det, då är det inte längre okej.” skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Skäms inte över lyxvanorna

Hon skriver att det hela blir dubbelmoral och ifrågasätter hur folk sätter gränserna.

”Pengar till att ha städhjälp två gånger i veckan är accepterat, men att outsourca hela markservicen när man är ensamstående är galet och världsfrånvänt?”

Hon avslöjar också att hon vill att hennes barn en gång ska ta över allt hon byggt upp, och hon skäms inte över sina lyxiga vanor.

”Under årens gång kommer det bli ännu mer galenskaper, jag längtar efter Teslas tvåsitsiga elbil, jag ser fram emot att flyga privat. Listan kan göras lång på vad jag vill ge mig själv längs resans gång.” skriver Blondinbella.

Vill bli miljardär

Hennes mål är att bli miljardär helt på egen hand, och hon tänker jobba hårt för att nå dit.

”Det är idag alldeles för få kvinnor som har gjort den resan och det vill jag ändra på. Men bakom finns det enormt med uppoffringar och många timmas jobb och då blir det viktigt med ett samhälle som applåderar längs vägen, inte surar till när man får hjälp med pjäxorna.” skriver Blondinbella.

ARTIKELN HANDLAR OM