Grrr... vilket höstmys!

NÖJE

En tigerunge smyger lös i stan.
Stjärnbebisen Sam Alexis Woods fick följa med mamma Elin Woods på hemlig visit i Sverige.
Här är bilderna från deras påpälsade promenad i Stockholm.

1 av 5 | Foto: Det blev en snabbpromenad på Djurgården för tigerfamiljen och bekanta för att undvika Stockholms mörka regnmoln.

Golfproffsfrugan Elin Woods, 27, har varit på hemligt Sverigebesök med sitt fyramånaders knyt Sam Alexis.

Tigerfamiljen fångades på bild av Aftonbladets fotograf när de tassade ut för en mysig söndagspromenad runt Djurgården i Stockholm med sina ?kära.

I famnen på Elins tvillingsyster Josefin, 27, stack en sötnos fram ur en bädd av filtar. En påpälsad tigertös. Alltid med mamma Elin nära inpå.

Forna barnflickan

Den forna barnflickan och fotomodellen gnistrade av celebritetsstatus bakom mörka bågar, förvillande lik sin matchande syrra, och såg ut att njuta av höstluften som nafsade tag i hennes Floridavarma kinder.

Josefins pojkvän och en väninna var också med på den hurtiga strapatsen.

Regntunga skyar gjorde att det glada sällskapet vände på klacken vid Skansen och traskade tillbaka hemåt.

Pappa Tiger Woods, 31, syntes inte till. Golfstjärnan är inte förtjust i låga temperaturer och valde att närvara på en välgörenhetsgala i soliga Kalifornien i stället.

I oktober firade makarna Woods treårig bröllopsdag. Men att Tiger saknades i den svenska huvudstaden hindrade inte Elin från att slå till med barndop.

Under en privat ceremoni i parets lyxvåning i centala Stockholm, fick deras förstfödda dotter sitt namn droppat över hjässan.

Om miss Sam Alexis har samma klös på banan som pappa Tiger, återstår att se.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!