”Jag älskar min kropp”

NÖJE

Jennifer Love Hewitt ryter tillbaka

1 av 3 | Foto: Här är bilden som väckt sådan uppståndelse.Jennifer LoVe Hewitt njuter av havsbrisen och den blingande förlovningsringen . Samtidigt slår hon tillbaka mot de elaka kroppspåhoppen som cirkulerar på nätet och ber alla tjejer att våga stå på sig. – Ta på en bikini och var starka. Maui

Ingen skumpa utan rumpa. Nyförlovade Jennifer Love Hewitt går till angrepp mot de elaka uttalanden som sätter hennes höftparti i dålig dager.

– Jag älskar min kropp, säger hon.

Skådespelerskan Jennifer LoVe Hewitt, 28, och mannen som får hennes känslor att svalla, skotske skådisen Ross McCall, 31, befinner sig på Hawaii.

Plötsligt landar en färgglad ara på Jennifers axel – kanske för att kvittra fram några varma lyckönskningar. På skådespelerskans vänstra ringfinger blänker nämligen en gnistrande ädelsten i kapp med solen. Paret har förlovat sig och ringen ska ha gått i arv i Ross familj i över 100 år.

Samtidigt som de badar och njuter av sin semester, blandas det bubblande ruset i kärleksbägaren med giftiga uttalanden om Jennifers välsnidade former som de senaste dagarna har spridits som en löpeld på nätet.

– Att ha storlek small är inte att vara tjock. Att vara extra small gör dig inte vacker. Vad jag borde göra är att fira några av de bästa dagarna i mitt liv och min förlovning med mannen i mitt liv, i stället för att ta itu med bilder tagna ur dåliga vinklar, skriver hon på sin hemsida.

– Jag vet hur jag ser ut, det gör mina vänner och min familj också. Jag älskar min kropp, det borde alla kvinnor där ute också göra. Till alla kvinnor med bröst, höfter och midja: Ta på en bikini och var starka.

Cecilia Rindbäck Vangbo

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!