”Jag älskar Uggla”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-02-26

Läs hela chattet med Sanna Nielsen

Sanna Nielsen säger: Hej på er!

Nu e jag här.. Kör på=)

Johanna :-) säger: Kanonbra låt, men vilket tufft starfält. Måste varit det hårdaste hitills. Vem var din egen favorit i lördags?

Sanna Nielsen säger: ja det var ett otroligt tufft startfält, med många bra låtar. Jag gillade Andreas Johnssons låt väldigt mkt

Jennifer säger: Vad tror du om dina chanser i andra chansen?

Sanna Nielsen säger: Oj då.. har inte hunnit tänka så mkt på det, men jag hoppas det går jättebra! Ska i alla fall göra mitt bästa för att nå dit!

matte säger: hej! ska du släppa någon skiva i år?

Sanna Nielsen säger: Det kommer ett samlingsalbum den 7 Mars. Ett album med låtar från mina tio år som artist plus ett par nya på engelska

Ronneby säger: Hallå Sanna! Du sjöng kanon i lördags! Vi håller tummarna här nere i Blekinge. Gör du några uppträde hemmavid nu i vår?

Sanna Nielsen säger: Hej Blekinge! Vad roligt tack, jag e så nöjd=) Jag har inte alla m,ina datum i huvudet, men vet att jag kommer snart till Häslleholms kulturhus och gör två konserter där. Håll utkik på min hemsida

Lordi säger: Var du nervös inför ditt uppträdande?

Sanna Nielsen säger: Hej Lordi!!! Jag var inte nervös under själva scenframträdandet. Det var bara hur kul som helst. Men i greenroom var det OLIDLIGT!!!

LuLu säger: Vilken chans tror du att du har mot Jimmy Jansson på lördag?!

Sanna Nielsen säger: Ja du, svårt att säga. Han har ju många fans, och vi e väldigt olika artister. Vi får se helt enkelt, men vi kommer ge järnet båda två

Bimbam säger: Vem vinner ?

Sanna Nielsen säger: Utav mej och Jimmy?? hihi.. jag gillar Jimmy, men jag hoppas självklart att jag går vidare=)

Gudde säger: Hej! Sanna hur lång är du?

Sanna Nielsen säger: Hej på dej... jag är 180 cm..

Thomas säger: Hej Sanna! Vem har designat dina kläder?

Sanna Nielsen säger: Den fantastiske Thomas Malmros!!

MDG säger: Hej Sanna! Har inte sett eller hört något från dej på länge. Vad gjorde du innan du var med i melodifestivalen i år?

Sanna Nielsen säger: Jag har gjort massa grajer. har mycket konserter att göra runt om i landet, sen gjorde jag en stor julturne 2006 tillsammans med bla Lasse Berghagen Lasse KRoner och Orsa spelmän!

Angelica säger: Hej Sanna. Vill bara säga att du var min favorit i lördags, ska hålla tummarna för dig mot Jimmy Jansson. Hur känns det att stå på scenen iför så många personer? Kram Angelica

Sanna Nielsen säger: Tack Angelica! Vad roligt. Att stå på scen inför så många personer e det häftigaste man kan vara med om. Det ger en sådan adrenalin och man vill inte gå av scenen)=

erik säger: hej jag tyckte att din låt var bra. hoppas att du går vidare till stockholm och vem tror du vinner där?

Sanna Nielsen säger: Hej! tusen tack=) jag tycker det e svårt att tippa om vem som vinner i år, det kanske blir en ballad denna gången, eller hm..JAG!!!

Hanna säger: Snygg frisyr! Har du en stylist?

Sanna Nielsen säger: Åh tack så mkt. Nej ingen hårstylist. Mikael Cardell som e min frisör kom med det tipset för några månader seadn att jag skulle klippa lugg och jag var inte svårövertalad!

samuel lundin säger: vem är din favoritartist?

Sanna Nielsen säger: Min absoluta favoritartist är Celine Dion. Var och såg henne i Las Vegas förra året. Hon är helt afntastisk!

Maria säger: Hej! Otroligt kul att se dig i melodifestivalen igen! Hur kändes den här gången mot de andra två gångerna du varit med?

Sanna Nielsen säger: Tack så mkt! Otroligt kul att få vara med igen.

Det var lite annorlunda denna gången för jag har lärt mej så mkt den andra åren, vilket gör att jag kan ta det lite lugnare i år. Sen blir det ju bara större och större, och det ekul.

Jamie säger: Hej Sanna! Jag vill bli artist jättemkt! hur ska jag göra för att bli upptäckt? :P Du sjunger jättebra!

Sanna Nielsen säger: Hej Jamie! vad kul att du vill bli artist! Man måste kämpa jättemkt. Jag började sjunga på talangtävlingar runt om i landet. Det var där allt hände. Det finns alltid folk i musikbranschen som sitter och lyssnar efter nya begåvningar på dessa tävlingar så det är mitt råd till dej! Och ge inte upp! Lycka till=)

william säger: vad tyckte om uggla ?

Sanna Nielsen säger: Jag älskar Uggla! Han gjorde ett jätetbra jobb, ska bli kul att se honom igen på Lördag

Angelica säger: jag tycker att hela värden för mig är helt underbar. tycker du att ditt bidrag i år är bättre?

Sanna Nielsen säger: Vad roligt att du gillar Hela världen för mej! Den har betytt väldigt mkt för mitt fortsatta musikliv. Tycker alla mina låtar i festivalen e kanon, den här nya låten tar mej till en helt ny plattform med koreografi och lite mer fart och fläkt.

Bimbam säger: Är det kul att ha en bakelse uppdöpt efter sig?

Sanna Nielsen säger: hihih.. Ja det e verkligen super kul och jag gillar den oxå! Jag har världens bästa hemkommun. De ställer alltid upp.

Lordi säger: Vem var trevligast i Gävle?

Sanna Nielsen säger: Jag hade en otroligt rolig vecka med alla artisterna. Jag pratade väldigt mycket med Sarah och vi hade väldigt skoj tillsammans!

Mathilda säger: Heej hej . Vilken är din favoriträtt ? // Mathilda 13år

Sanna Nielsen säger: Hej Mathilda, älskar mat. men en köttbit och hasselbackspotatis med massor av sås slåt högt.. hungrig...

william säger: hur många barn har du ?

Sanna Nielsen säger: Har inga barn

adde säger: och vad gjorde du efter melodifesivalen

Sanna Nielsen säger: Då var det efterfest så det blev god mat och massor av dans på dansgolvet och ett stort leende på läpparna hela tiden!

Albert säger: Tjena, Hur ser du på dina chanser att vinna?

Sanna Nielsen säger: Att gå vidare till globen skulle vara så skoj! Jag ska verkligen kämpa för att göra det, och det kommer bli tufft. Andra chansen är som ett finalfält tycker jag.

diana säger: Heej sanna vad tänkte du när de sa ditt namn när du skulle till andra shansen ?

Sanna Nielsen säger: Jag vet inte hur det ser ut på tv, men jag skrek så högt och blev helt överlycklig. Alla spänningar bara släppte. Låtskrivarna sa till och med att de ville ha det skriket inspelat. Har aldrig tagit en sån hög ton..hahaha..

Davidg säger: håller du med om att melodifestivalen detta år har utvecklats?

Sanna Nielsen säger: Absolut! Den förändras hela tiden. Jag tror att den har föryngrats en del plus att det kommer många nya genrer i tävlingen och det är bra. Det är kul när det rörs om lite i grytan=)

peter säger: Hej Sanna! Har du förstått vilken hysteri du ställer till med här hemma i Skåne :-)

Sanna Nielsen säger: HAha!! Ja men det e jättekul, ni e ju fantastiska! Jag hoppas jag kan få komma hem till Skåne snart och få höra om allt och smaka mina bakelser...

Sandra säger: Du har hållt på med musik väldigt länge nu, känns det som att du har missat din ungdom pgr av det?

Sanna Nielsen säger: Nej absolut inte. När jag var yngre så gick alltid skolan före. Jag sjöng lite på helgerna och sen var det på sommarloven. Jag hade även med mina kompisar på olika konserter så de oxå fick vara med om det jag fick uppleva.

Schlagerbabe säger: En fråga till sanna. Var du en talangfull artiost när du var liten?? P.s Tycker du e bäst;)

Sanna Nielsen säger: Åh tack så mkt=) Talangfull.. jag hade mycket musik i kroppen och gick och sjöng hela tiden och ville alltid utvecklas

maria säger: Sportar du mycket på fritiden?

Sanna Nielsen säger: Sportar vet jag inte om jag gör. Springer mycket på rullbandet och det är härligt. Vare sej man har en bra eller dålig dag så rensar man huvudet på alla tankar!

Davidg säger: skulle du kunna tänka dej att ställa upp i något annat lands Melodifestival? typ norge,danmark lr varför inte irland?

Sanna Nielsen säger: Ja, varför inte. Det hade varit jättekul! Jag är ju halvdansk, så danska festivalen kanske hade varit något=)

hANNA säger: FINNS DIT FÖRSTA BIDRAG I MELODIFESTIVALEN, DET ÅRET SOM FRIENDS VANN? aTT FÅ TAG I PÅ SKIVA? KRAM KRAM

Sanna Nielsen säger: Det kommer ett samlingsalbum den 7 Mars och där finns "igår idag" med plus alla andra festivallåtar jag gjort...

emmas säger: hur gammal är du?

Sanna Nielsen säger: Jag är hela 22 år gammal!

Birk säger: Hej Sanna! Hur länge har du övat på just den låten du sjöng i lördags?

Sanna Nielsen säger: Den har jag övat på sen i November. Mkt tillsammans med koreografi. Har till och med sjungit den när jag har varit ensam på gymmet på rullbandet för att flåset ska sitta rätt!!

danne säger: Kommer du om du får chansen att ställa upp i melodifestivalen igen?

Sanna Nielsen säger: hmm.. det beror på (det säger jag alltid) om jag får en låt som jag vill göra. Just nu känns det kanon att ha fått vara med fyra gånger, men man ska aldrig säga aldrig!

schalager-gallen säger: vad gör du på heljerna och vardagarna

Sanna Nielsen säger: Det är olika. Men jag spelar mkt på helgerna så det finns inte så mkt tid till annat, men om jag skulle vara ledig en hel helg så hade jag gått på bio(älskar det) och träffat kompisar. På vardagarna träffar jag kompisar, tränar fikar...lite allt möjligt. Letar nya låtar

sanna säger: heeej sanna 3 vart e du född någonstan ???kanske en konstig fråga men gör ett repotege i skolan om dig=)

Sanna Nielsen säger: Ja jag e född på bb i Kristianstad i skåne och uppvuxen i Edenryd utanför Bromölla.. kul med reportage=)

L8 säger: hej SANNA! är det någon artist du skulle vilja se i melodifestivalen som inte redan uppträtt? vem skulle du vilja göra en duett med? Har förrästen hört att jag liknar dej ;) ha ha!

Sanna Nielsen säger: Å vad kul!! jag sa innan att jag ville se The Ark och nu e de med ju.. så jag vet inte har inte hunnit tänka på det än. Jag skulel väldigt gärna göra duett med Josh Groban eller varför inte Celine Dion. Drömma får man ju=)

Moderator säger: Nu komer den sista frågan.

LuLu säger: Vilken chans tror du att du har mot Jimmy Jansson på lördag?!

Sanna Nielsen säger: Jag vet inte. Jag kommer göra mitt allra bästa för att gå till Globen så vi får se=)

Sanna Nielsen säger: Tack alla ni som var inne och pratade med mej och tack för alla fina kommentarer. Nu ses vi på Lördag igen och jag ska verkligen ge järnet!!!!

Massa kramar till er!

ANNONS

Följ ämnen i artikeln