Madonna mordhotad

NÖJE

”Hon är mycket rädd”

LONDON

Madonna har trappat upp säkerheten kring sin familj efter flera dödshot.

Djurrättsaktivister misstänks ligga bakom hoten.

– Hon har fått flera mycket obehagliga brev, uppger en källa.

Foto: all over press
maximal säkerhet Madonna och Guy Richie tar dödshoten som riktats mot henne på största allvar. Superstjärnan har haft möten med polisen och trappar nu upp säkerheten kring sig och sin familj.

Den senaste månaden har Madonna och maken Guy Ritchie fått ett antal ”mycket obehagliga och hotfulla” brev till sin bostad i New York.

Som en följd av hoten har Madonna på inrådan av sina medarbetare ökat säkerheten kring sin familj.

Många är oroade

– Naturligtvis är hon mycket rädd och har haft flera längre samtal med polisen om detta. Folket runt Madonna har blivit allt mer oroade över hennes säkerhet och såg till sist ingen annan utväg än att trappa upp säkerheten, säger en källa till nyhetsbrevet Bang.

Djurvänner rasade

Misstankarna riktas mot djurrättsaktivister som är rasande över den 48-åriga sångerskans klädval på en middag i december.

Madonna gick ut klädd i en pälskappa värd en halv miljon kronor. Kappan var tillverkad av skinnen från chinchillor, en gnagare som är eftertraktad för sin exceptionellt mjuka päls.

För att tillverka Madonnas kappa krävdes ett 40-tal exemplar av det lilla djuret.

McCartney upprörd

Även väninnan Stella McCartney var mycket upprörd över Madonnas klädval. Sångerskan har försvarat sig med att kappan var gammal och att inga djur dödats nyligen för dess skull.

Jens Kärrman

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!