Kevin Spacey

Snapchat-film kan fälla Kevin Spacey

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Hollwyoodstjärnan Kevin Spacey står åtalad i ett nytt fall av sexuella övergrepp.

Han anklagas för att ha tafsat på en 18-årig man för två år sedan.

Nu har polisen tagit del av en Snapchat-film, som ska styrka offrets vittnesmål.

Kevin Spacey, 59, klipptes bort ur sin senaste långfilm och blev av med sin huvudroll i tv-serien ”House of cards” efter att anklagelser om sexuella trakasserier riktats mot skådespelaren.

Över 30 män har påstått att de blivit utsatta för sexuella övergrepp av stjärnan. Kevin Spacey står nu åtalad i ännu ett fall, där han misstänks ha tafsat på en 18-årig man på en bar på Nantucket i Massachusetts. Händelsen ska ha inträffat för två år sedan.

Tafsade på 18-åring

18-åringen, som jobbade som diskpojke, blev introducerad för Kevin Spacey och dennes manager. Skådespelaren ska ha lovat 18-åringen jobb. 18-åringen i sin tur ska ha ljugit om sin ålder och uppgett att han var 23. Kevin Spacey köpte flera drinkar, skröt om storleken på sitt kön och ska enligt polisanmälan ha försökt tafsa på den unge mannen, uppger CNN.

Den unge mannen kände sig rådlös och ville inte att det skulle avslöjas att han druckit alkohol, av rädsla för att förlora sitt jobb. Vid ett tillfälle ska Spacey tafsat på den unge mannen, knäppt upp hans byxor och smekt hans penis både innanför och utanpå byxorna. 18-åringen uppger att han försökte ta bort Spaceys hand.

Kevin Spacey.

Foto: Joel Ryan/Invision/AP/TT

Syns på Snapchat

Tafsandet ska ha fastnat på film, som 18-åringen skickade via Snapchat till sin flickvän i ett försök att få henne att tro på vad som försigått under kvällen. Filmen ingår nu i utredningen mot Kevin Spacey.

I dagarna valde Kevin Spacey att för första gången på över ett år bryta tystnaden – men som Frank Underwood i en kryptisk video.

Den 7 januari ska Spacey infinna sig i rätten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu är det rea hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Så klarade sig Diane Lane undan Hollywoods sextrakasserier

ÄMNEN I ARTIKELN

Kevin Spacey

Sexuella övergrepp

MeToo

Snapchat