Tittarna sågar galan

NÖJE

”Usel produktion”, ”Katastrof”, ” Stelt”, ”Zzzzzzz”, ”Pinsamt”

På aftonbladet.se:s "Eftersnack" var kritiken mot Grammisgalans produktion inte nådig. Allt ifrån programledarna till produktionen...sågades, rent ut sagt.

Artisterna fick dock godkänt av de flesta.

Mycket besviken

Sämsta galan någonsin. Ljudet var rentav undermåligt. Programledarna var makalöst ocharmiga. Stod som två robotar och stakade sig. Hela produktionen kändes B. Grammisgalan har tyvärr blivit sämre med åren... För tio år sedan var den riktigt bra. Nästa år skippar jag den helt.

av Cilla

Vilken tråkig smörja!

Jag såg fram emot en gala med lite drag i, utan pinsamma tystnader var 10:e sekund och lite tuffa effekter. Vad får man, 2 jättestela innantill-läsande programledare och sedan ges Laleh, som knappt ens gått på radion, alla priser. Vad fan hände med de låtar som faktiskt spelas på radion??

av Jonneyboy

Härligt

vad underbart att Hellström fick en grammis, det är han verkligen värd!

av Morsn

LALEH ÄGDE!

Spelar å sjunger som sig själv, pratar som sig själv, uppför sig som sig själv. INGEN KOPIA eller indentitetskris som Robyn. Inse fakta... LALEH är Sveriges bästa kvinnliga artist. Fattar ärligt inte att Robyn ens var nominerad till priser dehär året.

av DALMASEN

Artister är världens tristaste publik

Hur kommer det sig att artister, både skådespelare och musikartister är så förbannat tråkiga o uppstoppade när de själva sitter som publik!??

av Jocke

Men snälla nån!!!

Detta måste varit den seeeegaste galan jag sett!!!!!! Först var det inget tempo i programmet och när nån väl pratade var dom seeega som stryk!!! Och för det andra finns det mer än 5 kända band/artister i sverige, inte bara Kent, Laleh o Robyn osv!!!! Nån måtta får det vara!! Skamligt Sverige!!!

av mensnälla!!!

Vad hände?

Bänkade mig i soffan för att få se en vettig tillställning, vad ser jag? Teknik som inte fungerar, programledare som gör att Magnus Härenstam framstår som kreativ och nytänkande! Laleh? Vem var det??. Moneybrother tack för ca 3 min show som gav mer än resten av kvällen ihop! TACK Moneybrother!

av Andreas

Fan!

Inte konstigt att man flyr svenska program då de jämfört med USA eller liknande länder verkar ha en budget på samma nivå som ett barnkalas. Sedan att de envisas att visa bilder på "kändisarna" i publiken med jämna mellanrum trots att 90% ser ut att sova!

av Fredde

Var det en gala????

Jag har under åren sett en hel del galor, men detta var den absolut tråkigaste!! Uselt producerat!! Usla programledare!! Det är intressantare att se målarfärg torka! Laleh är den som verkligen förtjänade sina! Tjejen är ju ett geni! Hon är ingen kommersiell marionett som Darin och de flesta andra!

av Aspedistra

Stackars Amy

Varför fick inte den grymma tjejen, som bara är 13(!) år något pris? Hur många är så bra redan vid den åldern? Ja, inte är det Darin iaf...

av jaggillaramy

aftonbladet.se