”Darin är en riktig popstjärna”

NÖJE

Läs hela chattet med Marie Serneholt

Foto: Solodebut Marie Serneholt chattar på aftonbladet.se. Hon släpper en soloskiva i vår och just nu är aktuell med singeln ”That's the way that my heart goes”.

   Marie Serneholt säger: Hej hej allihopa! Nu e jag här!

maria säger: Hej Marie! Jag vill först bara säga att din nya singel är helt underbart bra och jag önskar dig all lycka med din solo karriär. Jag har haft svårt för att hålla mig till bra kost och äta rätt. Efter första gången jag såg din video så fann jag motivationen. Idag så mår jag bättre i kroppen och har fått en början till ett sunt liv. Tack! Vad gör du för att hålla din kropp i trim? kramar maria

   Marie Serneholt säger: Åh tack Maria! vad glad jag blir! Hur håller jag mig i trim...hmm...Jag gillar styrketräning och aerobics...Försöker träna ett par ggr i veckan. Men ibland så har jag perioder då jag inte tränar alls...men det tror jag e bra för kroppen, man ska inte överträna:-)

abdul säger: Vad hände med a-teens?

   Marie Serneholt säger: Vi tog en paus efter sommaren 2004, efter det började alla fyra med lite egna projekt, så idag e alla upptagna på var sitt håll.

B teens säger: Hej Marie. Din nya singel är så bra. Vad har du för planer inför framtiden?

   Marie Serneholt säger: Tack B teens! Jag släppte min singel igår, så jag ska fortsätta promota den (göra intervjuer, tv etc) sen ska den släppas i norden och sen europa! Albumet släpps 29/3 iiihhhh!!!

martin säger: Har du skrivit låten själv?

   Marie Serneholt säger: Nej det har jag inte, det har Jörgen Elofsson gjort. Han har skrivit alla låtar på mitt album.

s säger: Hur känns det att sjunga solo?

   Marie Serneholt säger: Det känns hur kul som helst! En riktig nytändning! Allt känns otroligt spännande, läskigt, kul, allt på samma gång!

Emma säger: Hej Marie! Ska du släppa en hel skiva?

   Marie Serneholt säger: Japp! 29/3 släpps den, den heter "Enjoy the ride"

sofia säger: Hej Marie! Måste fråga dig om din nya look? den är rätt så provocative. är det på din egen begäran eller är det något som skivbolagen i stort sett bestämmer? lycka till med solokarriären :)

   Marie Serneholt säger: Hej Sofia! Det är ingen som har talat om hur jag ska se ut och talat om hur min image ska vara. Jag klär mig i kläder jag trivs i och som jag själv tycker är fina. Många tror att det typ var två år sen jag var med i ABBA Teens (haha) men det är 7år sen! Folk tror fortfarande att jag e 15 haha. Det händer mkt på 7år...

Anonym säger: Varför började du sjunga?

   Marie Serneholt säger: Jag har alltid älskat o sjunga...har älskat o stå på scen så länge jag kan minnas...det är på scenen jag är lyckligast:-)

Erik23 säger: Vilken internationell artist skulle du vilja samarbeta med??

   Marie Serneholt säger: Oj...svår fråga...finns så många bra artister...det vore iof lite trevligt o göra nåt med Justin Timberlake...JLO e oxå riktigt bra...

Jonathan säger: När kommer du och spelar i Gislaved? Darin har varit här!

   Marie Serneholt säger: Hej Jonathan! Vet faktiskt inte:-) Snart hoppas jag:-)

södra ryd säger: Hur fixar du ditt hår? Det är superfint!

   Marie Serneholt säger: Tack! Inför videon så jobbade jag med en super duktig tjej som fixade mitt hår. Men när jag inte jobbar så föröker jag vila mitt hår så mkt som möjligt från styling, sen försöker jag alltid använda bra produkter, det tror jag e super viktigt.

AxuOff säger: Håller du med om att du och Darin skulle kunna göra en hit tillsammans?

   Marie Serneholt säger: Jag beundrar Darin som artist jätte mycket! Han är en riktig popstjärna:-) Det skulle va jättekul o göra något ihop med honom.

jess säger: Vad lyssnar du själv på för musik?

   Marie Serneholt säger: Jag lyssnar på allt möjligt! Gillar nästan all sorts musik. Just nu är det Madonnas nya skiva som ligger snurrar i min cd spelare.

olsson säger: Hej marie! Var hittar du inspirationen när det går dåligt?

   Marie Serneholt säger: Jag försöker alltid tänka positivt o blicka framåt, även fast det ibland är svårt. Det är ingen idé o fastna i det som varit, man måste försöka gå vidare, även fast det kan vara tungt.

Jeff säger: Är du singel?

   Marie Serneholt säger: Nej...men jag har en singel ute! haha!

Anonym säger: Vilken typ av kille faller du för?

   Marie Serneholt säger: Killar med humor som får mig att skratta...

Pedda säger: Hej Marie! Hur ser en typisk dag ut för dig??

   Marie Serneholt säger: Oj...mina dagar är aldrig den andra lik. Den senaste tiden har jag gått upp tidigt nästan varje morgon. Sen har jag gjort allt från radio intervjuer, fotograferingar, möten, dansträning...sen kommer jag hem sent på kvällen och är tok trött....sätter mig framför tvn o tittar på Sex and the city innan jag lägger mig:-)

anna säger:Var köper du dina kläder? kram/anna

   Marie Serneholt säger: Hej anna! Jag tycker det är roligast o handla när jag e utomlands, men om jag handlar här i sthlm så handlar jag på allt från H&M o Top shop, till Artlleri2 och Drylake...

Jokkmokk säger: Vad har du för relation till Jocke Berg i Kent? På grammisgalan så filmades du leende precis efter att han tackat sin barnvakt Mackan! Eller var det bara en slump?

   Marie Serneholt säger: Va!? Haha! Jag har faktiskt aldrig träffat honom. Jag log nog för att jag tyckte det var sött att han tackade sin barnvakt:-)

Anonym säger: Film kväll med mys/vild dans på klubb till schysst musik??

   Marie Serneholt säger: Film kväll med mys!!!

mackan säger: Hej marie, e det kul att vara känd ?

   Marie Serneholt säger: Jag gör inte det här för att jag vill bli känd, det är nåt som kommer med hela grejen om det går bra. Det är ju kul om många uppskattar det man gör och så, men ibland kan det vara lite jobbigt när man vill vara ifred o privat.

Moderator säger: Två frågor till...

Woot säger: Du har inga planer på att vika ut dig eller så inom den närmsta framtiden och i så fall i vilken tidning skulle du välja?

   Marie Serneholt säger: Haha! Utvik...nej...

tess säger: Har du funderat på att slå igenom utomlands??

   Marie Serneholt säger: Absolut! Det är min dröm!!!

   Marie Serneholt säger: Tack alla ni för att ni ville chatta med mig! Tack för alla fina ord!! Ha en super skön helg! Ta hand om er! Kramar Marie.

Moderator säger: Tack så mycket Marie Serneholt! Och tack alla som skickat in frågor.