Robinson-Robbans attack mot Ex on the beach: ”Vilka dårar”

Reporter: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Skandalprofilen: ”Jag är normal jämfört med dem”

1 av 4 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Robinson-Robban.

Robinson-Robban skapade skandal på sin tid.

Nu går han till attack mot dagens dokusåpadeltagare.

– Jag är normal jämfört med de där dårarna, säger han.

Han gjorde allt för att skapa skandal som ”Robinson-Robban” kring sekelskiftet.

2004 täckte han sig i blått smink, åt upp resultatlappen i den stora direktsända ”Robinson”-finalen och portades från SVT:s stora efterfest. Programledaren Harald Treutiger var rasande. Under de vilda åren bytte han även namn till Drakwind och iscensatte en fejkad våldtäkt där han skulle rädda offret och själv bli hjälte.

Går till attack

Men åren har gått, nu menar Robert Andersson att han bleknat i dagens dokusåpaklimat och går till attack mot sexsåporna.

– Jag såg och kollade på den värsta dokusåpa jag sett, svenska ”Ex on the beach”, fan vilket trasigt folk och vilket jävla vulgärt snack. ”Vad fan är det här?”, tänkte jag. Robinson-Robban är en ligtversion av det där, jag hade blivit utklassad av alla där. Jag är normal jämfört med de där dårarna, säger han.

Tar kritiken med ro

Ex on the beach-deltagaren Jasmine ”Jasse” Gustafsson tar kritiken med ro.

– Jag vet inte riktigt vem han är, jag vet bara att han var med i Robinson. Han känns lite som stenåldern, varför ska han klaga på oss, liksom. Han kanske bara är bitter för att vi tar rampljuset, säger hon.

Har förståelse

Hon har ändå viss förståelse för hans reaktion.

– Efter min säsong i ”Paradise” blev det en dokuspåpahysteri i Sverige, men det finns liskom inte plats för folk längre. När folk väl går in i ett sånt här program gör de verkligen allt för att få tv-tid. Kolla bara på Adde (Andrijano Mijanovic), det är det sjukaste jag sett. Hans intro när han juckar mot en sandkvinna, det kan inte bli värre egentligen.

Attacken ett kvitto

Hon ser attacken från Robban som ett kvitto på att de levererat i rutan.

– Sedan kan det vara så att dagens kids är helt jävla galna. Jag lovar att det vi gör händer på varenda hemmafest egentligen, garanterat.

Publicerad: