Brandon Palm får mordhot efter ”Bonde söker fru”

NÖJE

”De vill sätta en kula i huvudet på mig”

1 av 3

Brandon Palm, 34, sökte kärleken i ”Bonde söker fru”.

Efter tv-programmet blev han mordhotad och fick sparken från sitt jobb.

– Folk vill se mig död bara för att jag har varit med i programmet, säger han till Expressen.

Brandon Palm sökte kärleken hos hästbonden Jennifer Erlandsson, 33, i TV4:s ”Bonde söker fru”. I onsdagens avsnitt skickades han hem.

Nu berättar brevskrivaren för Expressen att han ångrar att han deltog i kärlekssåpan. Anleningen är att han har hotats till livet efter sin medverkan.

Brandon har fått ta emot både telefonsamtal och meddelanden på Facebook.

– De vill sätta en kula i huvudet på mig och liknande. Hade jag vetat om det här hade jag inte varit med i "Bonde söker fru". Det är rent näthat. Folk vill se mig död bara för att jag har varit med i programmet, säger han till tidningen.

”Framstår som en pajas”

Brandon Palm tror att TV4:s klippning är en bidragande orsak till hatet. Han är missnöjd med hur han har framställts i programmet.

– Man ska väl inte skylla på det men TV4:s klippning har gjort att jag framstår som en pajas eller någon slags galning. Det är inte så jäkla kul att folk tror det om mig bara för att jag har försökt göra en romantisk gest eller vad det nu må vara.

Under inspelningarna av ”Bonde söker fru” dog Brandons morbror och det i kombination med näthatet resulterade i en tuff period för honom.

Blev av med jobbet

Då blev han av med jobbet.

– Min chef kunde inte acceptera att jag mådde dåligt med att få de här dödshoten och att min morbror gick bort. Det fick inte gå ut över jobbet, säger han.

I tidigare avsnitt av ”Bonde söker fru” har Brandon berättat att han mobbades svårt under stora delar av sin uppväxt i Gävle. Mobbningen pågick från första klass upp till gymnasiet.

– I fyran så lekte jag med ett par andra barn som tog med mig till en hockeyrink. Det var på sommaren så det var ingen is i rinken. Där brottade de ner mig. Tre stycken höll fast mig samtidigt som de turades om att hoppa och sparka mig i ryggen, sa han till Nöjesbladet då.

ARTIKELN HANDLAR OM