Här hyllar programledarna varandra

NÖJE

Dirawi, Salo & Jöback om Andra chansen

1 av 4

Mod, proffsighet och kramiga.

Det är några av de ord programledarna använt för att hylla varandra.

– Vi har kunnat luta oss mot henne under programmet, säger Ola Salo om Gina Dirawi.

I Andra chansen fick Gina Dirawi sällskap av Ola Salo och Peter Jöback vid programledar-rodret. Efter sändningen hyllade trion varandra med råge.

– Jag är så oerhört imponerad av den här tjejen. Hon har ett sånt mod, kraft, proffsighet och hon är ju inte jättegammal. Ändå är hon så rutinerad och hon är verkligen lugnet i den här stormen. Vi har kunnat luta oss mot henne under programmet, säger Ola Salo medan Peter Jöback instämmer.

Speciella

Gina  Dirawi själv tycker också att Salo och Jöback varit speciella att jobba med.

– Det har varit olika programledare varje vecka och det har varit extremt kul att lära känna alla personer som varit med, men de här två killarna är så fina och kramiga och gosiga, svarar Gina.

”Hyser inga agg”

I mellanspelet pratade kill-duon om att deras karriärer korsats, bland annat att Ola Salo varit inhoppare till Jöback. Trots att de är konkurrenter, hyser de inga agg mot varandra.

– Jag var väldigt hungrig och ville ha chansen, men Peter var så jävla frisk hela tiden så jag fick aldrig hoppa in. Vi har skämtat om det genom åren, att liksom ”jaha, du ska göra det? Den rollen vill ju jag göra”. Det har varit ett pågående skämt.

Peter Jöback avslutar intervjun med att lägga armarna runt sina kollegor.

– Vi ska kramas hela kvällen.

ARTIKELN HANDLAR OM