Nu slår Amber Heards läger tillbaka: ”Det är rena lögner”

NÖJE

Skilsmässofejden med Johnny Depp fortsätter

1 av 3 | Foto: Johnny Depp och Amber Heard.

Johnny Depps familjemedlemmar och vänner sluter upp för stjärnan efter Amber Heards anklagelser om misshandel.

Försvaret har gått hårt åt Heard – som nu slår tillbaka.

– Hon har lidit under år av fysisk och psykisk misshandel från Johnny. Amber är ett offer och en hjälte, säger hennes advokat Samantha Spektor till TMZ.

Den uppslitande familjefejden fortsätter.

Nu svarar Amber Heards advokat Samantha Spektor på skvallret och de olika uppgifterna kring den påstådda misshandeln Heard menar att Johnny Depp utsatt henne för under deras 15 månader långa äktenskap.

Enligt uppgifter till TMZ tidigare i dag ska parets säkerhetsvakter under förundersökningen ha vittnat om att Amber var den våldsamma i förhållandet.

– Amber kan inte stå ut med de vidriga attackerna och rena lögnerna som kastats mot henne den senaste tiden, säger Spektor nu till TMZ.

”Ville skydda Johnnys privatliv”

Hon menar att Amber Heard låtit bli att anmäla misshandeln till polisen för att hålla relationsproblemen privata och utanför media, men att den senaste tidens skriverier i tidningar och uttalanden från Johnny Depps ex och vänner inte ger henne något alternativ.

– Hon har lidit under år av fysisk och psykisk misshandel från Johnny. Amber är ett offer och en hjälte.

Ord står mot ord om skadorna

Tvärtemot de källuppgifter TMZ fått från polisen i Los Angeles menar Spektor att polisen direkt efter misshandelstillfället då hon fick nog och anmälde händelsen dokumenterat både bevis på Ambers skador och skadegörelsen i hemmet som hon menar att Johnny Depp gjorde i drog- och alkoholpåverkat skick med en magnumflaska.

Depps läger har kallat anklagelserna om misshandel för lögner.

”Johnny inte svara på någon av de oanständiga påhittade historierna, skvallret, desinformationen och lögnerna om hans privatliv. Förhoppningsvis kan detta korta äktenskap upplösas snabbt”, skriver Depps representanter till E! online.

ARTIKELN HANDLAR OM