Nöje

Skottlossning intill Noomi Rapace filminspelning

Av: 

Lotta Glimstedt

”SATSA PÅ PSYKVÅRD OCH SKOLA”  Noomi Rapace berättar i kvällens ”Skavlan” om hur hennes mamma gick in i en depression. Noomi är kritisk till svensk psykvård. ”Om man vill skapa ett samhälle som hjälper folk och gör folk vackra borde man satsa på psykvård och skola”, säger hon.
”SATSA PÅ PSYKVÅRD OCH SKOLA” Noomi Rapace berättar i kvällens ”Skavlan” om hur hennes mamma gick in i en depression. Noomi är kritisk till svensk psykvård. ”Om man vill skapa ett samhälle som hjälper folk och gör folk vackra borde man satsa på psykvård och skola”, säger hon.

NÖJE

En tonåring sköts ihjäl i närheten av filminspelningen av Noomi Rapaces nya film "Dead man down" i Philadelphia. Tre misstänkta har gripits av polisen.

En 18-årig pojke, som har identifierats som Robert Sneed, sköts ihjäl i bostadsområdet Frankford i Philadelphia i måndags.

Polisen har gripit tre personer och mordvapnet ska ha hittats, skriver Yahoo news. Inspelningen av "Dead man down", en maffiafilm med Noomi Rapace och Colin Farrell i huvudrollerna, skulle ha ägt rum dagen därpå i samma område. Andra filmscener har redan spelats in i andra delar av Philadelphia.

ANNONS EXTERN LÄNK

BLACK FRIDAY: Massor av rea på populär elektronik. Robotdamssugare, hörlurar, TV. Passa på att köp innan de tar slut!

Webhallen

Publisert: