Empire-stjärnan: Exfrun utpressade mig med nakenbilder och en sexfilm

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Terrence Howard, 46, vill att domstol häver avtalet från skilsmässan

1 av 5
Terrence Howard

Terrence Howard vill inte låta exfrun få del av hans ”Empire”-pengar.

Han hävdar att Michelle Ghent utpressat honom med hjälp av en sexfilm och nakenbilder.

Nu vill skådisen att en domstol häver den dyra skilsmässoöverenskommelsen.

Terrence Howard och Michelle Ghent gifte sig i januari 2010 och Ghent ansökte om skilsmässa ett år senare, men skilsmässan gick inte igenom förrän två år senare.

Michelle Ghent kräver nu i domstol att han ska betala vad de kommit överens om efter skilsmässan.

Inspelat telefonsamtal

Men nu hävdar Terrence Howard att exfrun utpressade honom att skriva på överenskommelsen som gett henne rätt till underhåll och dessutom del i hans inkomster bland annat från hitserien ”Empire”. Enligt TMZ har hon fått 5 800 dollar i månaden, motsvarande 52 000 kronor, under tre års tid och i mars i år beslutade en domstol att hon hade rätt till ytterligare ett års underhåll.

I tisdags spelade Howards advokat upp ett inspelat telefonsamtal från 2011 där Ghent säger att hon skulle sälja information om honom om han inte betalade henne. Bland annat fick domstolen höra hur hon hotade att sälja en video där Howard dansar runt naken i badrummet.

– Jag kommer begrava dig djupt under marken, hörs Ghent säga på inspelningen uppger nyhetsbyrån AP.

Sexvideo med två kvinnor

Terrence Howards svägerska Yvonne Howard vittnade också om att Ghent ska ha använt en sexfilm för att utpressa honom. Filmen ska komma från en av Howards telefoner och visa hur han har sex med en kvinna medan en annan kvinna filmar dem, skriver Daily Mail.

Igår intog Terrence Howard vittnesbåset i domstolen i Los Angeles, men upprörde domaren när han tog ett foto inne i rättssalen, uppger AP.

Domaren tvingade Howard att radera bilden och hans vittnesmål avbröts snabbt när Michelle Ghents advokat hävdade att Howard inte fick vittna om vad paret pratat om under de fyra månader som de legat i medling i samband med att skilsmässan ursprungligen förhandlades, skriver nyhetsbyrån AP.

Domstolsförhandlingarna väntas tas upp igen under fredagen.

Michelle Ghents advokat uppger enligt AP att hon förnekar alla anklagelser om utpressning.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN