Charlotte Perrelli

Här börjar Perrellis bröllopsfest i Paris

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Fest i dagarna tre - men Charlotte vill tona ner lyxen: ”Det känns bara så här jättegrundat och jordat”

Det har beskrivit som årets sagobröllop - med Kändissveriges hetaste gästlista.

Men när Charlotte Perrelli nu gifter sig i dagarna tre vill hon gärna tona ner lyxkänslan.

– Det är en helg tillsammans med våra vänner och jag är inte så pjåskig med det där, säger hon i en intervju med TV4:s ”Vardagspuls”.

I helgen blir det äntligen av, det som beskrivits som sommarens sagobröllop.

Charlotte Perrelli gifter sig med sin Anders Jenssen på ett slott i Frankrike. Det blir fest i dagarna tre tillsammans med parets nära och kära och en hel drös kändisgäster närvarar, inklusive Pernilla Wahlgren, Tomas Brolin och Magnus Carlsson.

Men Charlotte Perrelli vill helst själv tona ner det som utifrån känns som lyx och flärd i överflöd.

– Det är en helg tillsammans med våra vänner och jag är inte så pjåskig med det där, säger hon i en intervju med Mia Rossling i TV4:s ”Vardagspuls”.

Magnus Carlsson är toastmaster

På Instagram har gästerna under fredagen börjat lägga upp bilder från parets trerätters fredagslunch på en yacht i Paris. På plats är bland andra Jessica Andersson, Micael Bindefeld och Johan Pråmell. Så också brudparets toastmasters Magnus Carlsson och Gabriel Forss.

För ”vardagspuls” berättar Charlotte vad som varit viktigt inför drömbröllopet:

– Det är god mat och miljön är viktig, det är kärleken i fokus på nåt sätt, säger hon.

– Eftersom det målas upp så mycket att det är på ena eller andra sättet och folk får såna förväntningar, det är inte alls så där att oooohh det ska vara så tjusigt.

Floristen har tio medhjälpare

Floristen har anlitat tio medhjälpare för att få till alla blomsterarrangemang och på sin blogg på Damernas värld har Charlotte lagt upp bilder på delar av blommorna. Men hon är ändå angelägen om att tona ner känslan av att det blir lyx utöver det vanliga:

– Det handlar också om att jag har varit gift en gång och Anders har varit gift en gång och vi vill göra nånting helt annorlunda. Vi vill inte gå in i kyrkan en gång till och säga att den här gången är det på riktigt, nu funkar det. Vi vill göra det på ett annat sätt. Vi gifter oss inte för att man ska gifta sig, vi gifter oss för att vi vill ha en helg full av kärlek med våra vänner. Vi gifter oss för att vi vill det, för att vi tror på det här. Och det känns bra och jag känner inte alls så där att nu ska vi gifta oss på ett slott och oj oj oj så tjusigt och nu kommer det bli… utan det känns bara så här jättegrundat och jordat och mycket blommor och fantastiskt, säger hon i intervjun med ”vardagspuls”.

Ändrar sitt namn

Vigseln har kärleksparet redan klarat av på Arlanda, innan de for iväg till Paris. Det enklaste sättet för par som vill gifta sig utomlands för att slippa myndighetskrångel.

Då visade hon också upp en ny lyxväska från Louis Vuitton som avslöjade att hon tar sin makes efternamn som mellannamn. Väskan pryds av artistens nya initialer, CJP:

”Jag lägger till Jensen som mellannamn privat, men Perrelli är fortfarande mitt efternamn och kommer fortsätta heta Charlotte Perrelli som artist”, skriver hon i bloggen.

Bröllopet äger rum på Château d'Esclimont i närheten av Versailles. På fredagskvällen la Charlotte Perrelli och gästerna upp bilder från det 5-stjärniga slottet där middag och coctailparty stod på schemat.

”Fantastico ställe”, skriver bland andra Tomas Brolin på Instagram.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Allt om Perrellis galna lyxbröllop

ÄMNEN I ARTIKELN

Charlotte Perrelli

Magnus Carlsson

Pernilla Wahlgren

Tomas Brolin

Jessica Andersson

Micael Bindefeld

Kändis