Han super bort hyran och är allmänt otrevlig

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Medicus Amour

En korrekt kvinna lever tillsammans med en drummel som super bort hyran och beter sig allmänt omoget. Trots det gillar hon honom. Men vad ska hon göra? Dr Kärlek tar fram kärleksväskan och delar med sig av sin visdom.

Jag är snart fyrtio år och är tillsammans med en yngre man på 28 år. Han är intressant och kul. Kanske för att han verkligen är raka motsatsen mot mig. Han jobbar på krogen och har ett vidlyftigt umgänge som jag ibland skräms av. De är lite som vampyrer och är bara uppe på natten och då på krogen. Själv rör jag sällan alkohol, jobbar som mellanchef på en statlig myndighet och är troende. Min kille dricker ofta, något som gör han lite dum i huvudet. Vi har alltid bråkat om det. Han luktar alkohol flera gånger i veckan när han kommer hem efter jobbet. Och när han är ledig vill han att vi ska umgås på krogen med hans vänner. Han super även bort sina pengar så det är ofta jag som betalar för gemensamma resor, hans kläder och hyra. Jag känner mig väldigt besviken på honom och vill att han ska ändra på sig men han tycker jag är en tråkmåns. Bena ut det här för mig.

Du förtjänar att vara lycklig

Du ska lämna honom. Han må vara en skön lirare men är egentligen bara en drummel. Du föraktar hans livstil och har gett han flera chanser att ändra på sig. Jag säger inte att du behöver någon som är lika korrekt som dig men du ska inte stå ut med någon som ständigt är berusad, inte kan föra sig och inte kan betala hyran. Du förtjänar att vara lycklig och det blir du inte med den halvpackade drummeln. Dumpa honom i dag. Gå ut i solen och känn lättnaden och alla problem lämna dig. Det kommer att bli bra.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek