Kändissonens kärleksbesked – efter tunga uppbrottet

Av: Jakob Meijer, Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Paulina “Paow” Danielsson och Lancelot “Lance” Hedman Graaf gjorde slut tidigare i år.

Nu är kändissonen aktuell med en egen realityserie där han vill visa upp en nyanserad sida av sig själv.

– Jag hoppas att alla de här förutfattade meningarna om mig kommer ändras, säger Lance till Nöjesbladet.

Lancelot ”Lance” Hedman Graafs relation med tidigare Paradise hotel-deltagaren Paulina ”Paow” Danielsson blev en omskriven historia.

Nu är den MMA-utövande kändissonen aktuell med den egna serien ”Lance vs Livet” som har premiär i Viafree i höst. Tittarna kommer få följa hans resa mot drömmen att bli en professionell MMA-fighter – men också se en ny bild av Lance Hedman Graaf.

– Det kommer vara roligt ibland och ibland kommer det vara lite dåliga dagar, precis som livet är. Allt är inte glamouröst, säger han och fortsätter:

– Nu kommer folk lära känna mig och inte kändissonen Lance eller han som var ihop med Paradise hotel-deltagaren. Nu kommer man lära känna mig, hur jag är och jag hoppas att alla de här förutfattade meningarna om mig kommer ändras.

Även Lance föräldrar, Magdalena Graaf och Magnus Hedman, dyker upp i serien.

– Det är ju mitt liv och de är i mitt liv, så det blir ju så. Det är framförallt de som kommer vara med mycket, det är min bästa vän också som jag spenderar 24 timmar om dygnet med ungefär. De som är nära mig kommer ni få se.

För ett par månader sedan blev Lances stormiga förhållande med Paulina Davidsson föremål för skriverier. Under ett halvårs tid hann de göra slut med varandra tre gånger. “Vårat förhållande är ett skämt” skrev “Paow” på sin blogg efter det senaste uppbrottet.

1 av 4 | Foto: Carolina Byrmo
Lance Hedman.

Hur ser kärlekslivet ut i dag?

– Jag har inte haft tid med det. Jag har rest så mycket och jobbat hela tiden, men nu börjar det lugna sig lite. Nu kanske man ger sig ut i marknaden och letar.

Märker du att du blir ett hett byte nu när du syns mer?

– Det blir det säkert, men jag kommer ju inte sluta med en tjej som vill ha mig för att jag syns. Det kommer ju vara en tjej som gillar hjärtat.

”Lance vs Livet” har premiär i höst på Viafree.

Publicerad:

LÄS VIDARE