Bruce Willis: "Så dödar man en varg"

avMikael Delin

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter rollen som hårdkokt snut i ”Die Hard”-filmerna trodde många att Bruce Willis hade nått gränsen för hur tuff han kunde bli. Men Hollywoodstjärnan hade inte ens börjat. Nu lär han ut hur man tar död på en varg– med bara händerna.

Foto: AP
Bruce Willis vet vad man ska göra om man blir attackerad av en varg.

Bruce Willis är snart aktuell i filmen ”The Expendables” där han spelar mot actionstjärnorna Sylvester Stallone, Jet Li och svenske Dolph Lundgren. Men skådespelaren är inte bara känd för att spela i våldsamma filmer. Även privat ger han prov på oväntade talanger. I en intervju med Men's Journal Magazine berättar han hur man dödar en varg utan att använda vapen.

–Det första du ska göra är att ge den din arm. Stick den hela vägen in i halsen. Vargen kan inte bita för att den håller på att kvävas. Då tar du en näve av vad som helst som du får tag i och drar ut det.

Vill utmana Dr Phil

Skådespelaren fortsätter med att förklara vikten av att undvika vargens klor och berättar att han funderar på att byta karriär, till självhjälps-coach:

– Om jag någonsin slutar med skådespeleriet kommer jag att konkurrera med Dr Phil. Fast jag skulle mer förklara hur man dödar varg med bara händerna.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!