Klick!

Lämnad efter kraschen

Av: 

Mirja Lundqvist

NÖJE

De hade nyss kraschat bilen mot en vägg och Victoria var otröstlig. Men planet kunde inte vänta.

Så David Beckham lämnade sin fru – i chocktillstånd.

Det omskrivna paret hade lämnat sitt hus i byn Bargemon nära den franska Rivieran förra fredagen och satt i sin BMW på väg till Nice flygplats när bilolyckan ska ha inträffat.

Trebarnspappan David Beckham, 33, körde in med bilsidan i en vägg och krocken krossade framrutan och skadade den ena passagerarsidan, rapporterar Contactmusic.com.

Lämnade Victoria

Både fotbollsstjärnan och hans hustru Victoria, 34, klarade sig helskinnade i kraschen. Men medan en chockad Victoria fick sitta kvar i bilen, var David tvungen att lämna henne ensam och springa för att hinna med flyget mot Peking och OS avslutningsceremoni, skriver sajten.

Singelolycka

Inga andra fordon eller personer tros ha varit inblandade i olyckan, även om det ett tag spekulerades i att orsaken skulle ha varit att kändisparet blev jagade av paparazzi. Enligt senare uppgifter sägs det också att bucklan på bilen ska ha uppstått under en parkeringsolycka dagen före.

Det här inte är första gången familjen drabbas av hjulburen dramatik.

För några år sedan var Victoria och sonen Brooklyn inblandade i en annan bilolycka, kvällen före pojkens 3-årskalas.

Två till sjukhus

Den forna Spice girls-stjärnans pappa Tony Adams rattade då sin svärsons lyxiga Chrysler Grand Voyager med sin dotter och dotterson som passagerare. Sällskapet befann sig på en sexfilig motorväg nära Stafford i England när kraschen inträffade.

Två personer fick föras till sjukhus med mindre skador, men varken Victoria – som då var gravid med parets andra son Romeo – eller hennes anhöriga skadades.

ANNONS

Sista chansen! 25% rabatt på makeup för alla hudtyper från IsaDora

Extern länk från MEDS

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!