Stalkers hotar familjen

Av: Petra Weiss

Publicerad:
Uppdaterad:

Halle Berry vill fly utomlands – men domstolen säger nej.

1 av 3
Strandlek med dottern och pojkvännen kan vara ett minne blott. Två män som förföljt Halle Berry är ute i det fria. Den ena har rymt från ett mentalsjukhus. ”Jag är oerhört rädd för honom”, säger Halle.

Halle ­Berry vill ­flytta med dottern Nahla, 4, och ­pojkvännen Olivier Martinez, 46, till ­Frankrike – för att ­rädda dottern undan två psyksjuka ­stalkers.

Men domstolen säger nej. 

I veckan förlorade hon striden i rätten mot expojkvännen ­Gabriel Aubry, 36, och förbjuds att ­flytta den gemensamma dottern från USA, enligt E! News.

Paret har länge stridit om vårdnaden av dottern och i februari lämnade den 46-åriga stjärnan in en ansökan till rätten om att få ­flytta till Europa med dottern ­eftersom Halle Berry fruktade för hennes liv.

”Förstört tryggheten”

Anledningen till Berrys oro är att Richard Franco som dömdes i ­januari för att ha förföljt Berry nu är frisläppt och hennes andra stalker, Robert Hoskins, rymde från ett mentalsjukhus i februari.

– Den här personen har förstört den mest grundläggande känsla av trygghet jag har och jag är oerhört rädd för honom och vad han skulle göra med mig och dem jag älskar, har stjärnan sagt om Franco.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN