Storbråk om George Michaels miljardarv

Ex-partnerna anser sig lurade på stjärnas pengar

Av: Patrik Jäverbo

Publicerad:
Uppdaterad:

En infekterad strid har blåst upp angående bortgångne stjärnans pengar, det skriver The Sun. Bland annat är det ex-partnerna kenny Goss och Fadi Fawas som anser sig lurade på arvet efter musikern.

– George sa alltid till Kenny att han skulle ta hand om honom, säger en nära vän till ex-partnern Kenny Goss.

1 av 2 | Foto: Francois Mori / TT / NTB Scanpix
George Michael.

Ett storbråk har blåst upp efter det avslöjats vem som får ärva vad efter bortgångna stjärnan George Michael. Tidigare har det bekräftats att stjärnans systrar, Melanie och Yioda får ärva stjärnans miljardförmögenhet, något som får flera att se rött.

Fadil Fawaz som var tillsammans med stjärnan i fem år innan han dog har tidigare kritiserat och motsatt sig artistens testamente. Fawaz bor för närvarande i ett av George Michaels lyxhem, en villa värd cirka hundra miljoner kronor som han nu tvingas lämna.

Ex-partnern har tidigare varit i ekonomsikt trångmål och har bland annat sålt en bil han fått i gåva av George Michael och har även fått pengar av George Michaels familj.

Ännu ett ex ger sig in i bråket

Nu ger sig även stjärnans ex Kenny Goss in i bråket, och hävdar att han har rätt till en del av förmögenheten då han hjälpt stjärnan igenom perioder i hans liv där han haft det tufft.

Goss och George Michael var ett par i över 15 år, och Goss har nu kopplat in sina jurister för att få en del av döde sångarens mångmiljonförmögenhet.

– George sa alltid att han skulle ta hand om Kenny, säger en vän till Kenny Goss till tidningen The Sun.

Enligt vännen återspeglas inte parets långa kärlek och relation till varande i det nuvarande arvet, och man kommer därför motsätta sig det i dess nuvarande form.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN