Dominika Peczynskis sorg efter bröllopet med Anders Borg

Publicerad:

NÖJE

Förra helgen gifte sig Dominika Peczynski och Anders Borg.

Men mitt i kärlekslyckan har de fått ta emot hat och missunnsamhet från okända människor.

– Jag blir ledsen, skriver Dominika på Facebook.

Artisten och entreprenören Dominika Peczynski, 48, och nyblivne maken Anders Borg, 50, gifte sig som bekant förra helgen under romantiska former i Judiska församlingens lokaler i Stockholm.

På plats fanns mängder av Anders före detta politikerkollegor och Dominikas vänner från musik- och nöjesvärlden.

Dagen efter åkte paret till Israels nöjesstad Tel Aviv på bröllopsresa där de tillbringade tiden med att gå på fina restauranger och njuta.

På Facebook skriver Dominika om den härliga tiden efter bröllopet och känslorna:

”Har precis kommit hem från en helt fantastisk bröllopsresa i Tel Aviv och går fortfarande som på moln efter den magiska vigseln och bröllopsfesten förra lördagen. Är alldeles rörd av alla lyckönskningar och den värme, vänskap och kärlek som vi möttes av i samband med denna begivenhet”.

1 av 13 | Foto: Patrik Österberg / IBL Bildbyrå
Bröllopsparet.

Det finns dock en baksida. Dominika skriver om att hon även fått ta emot elaka kommentarer från okända människor som har åsikter.

”Det kommer även giftpilar i min riktning. Jag är hyfsat van vid detta då detta är något jag råkat ut för på regelbunden basis hela mitt vuxna liv. Ändå blir jag ledsen när det sker i ett sammanhang där kärlek liksom är själva poängen”.

Hon ger ett exempel av många och citerar:

”Beklagligt att du inte var anständigt klädd när du gifte dig. Urringat passar inte en fin brudklänning, det borde någon ha upplyst dig om. De liknar mer en pinuppa än en fin brud”.

Det här var en för Dominika helt okänd kvinna och hon konstaterar att kvinnan av någon anledning ville trycka till henne.

Hon avslutar med orden:

”Som sagt, för mig är ett sådant bemötande från alltför många kvinnor vardagsmat”.

När Aftonbladet når Dominika låter hon hälsa att hon precis ska åka till Warszawa och boarda sitt flyg.

Publicerad:

LÄS VIDARE