Alan Thicke är död – blev 69 år gammal

Dog efter att han spelat hockey med sin son

Skådespelaren Alan Thicke är död rapporterar TMZ.

Tv-stjärnan fick en hjärtattack när han spelade hockey med en av sina söner.

Han blev 69 år gammal.

Den kanadensiske tv-personligheten och skådespelaren Alan Thicke är död skriver TMZ. Han blev 69 år gammal.

Thicke dog av en hjärtattack efter att han och hans 19-årige son Carter spelat hockey på en ishockeyrink i Burbank norr om Los Angeles. Han ska då ha känt bröstsmärtor samt mått illa och blivit hämtad av ambulans. Han fördes till sjukhus där han senare dödförklarades.

Blev känd genom ”Pappa vet bäst”

Alan Thicke är mest känd för sin roll som Jason Seaver, psykologen och pappan i den populära tv-serien ”Pappa vet bäst”. På senare tid har han bland annat setts i Netflix-serien ”Fuller house” och komediserien ”How I Met Your Mother”.

Utöver skådespeleriet var den kanadensiske stjärnan även känd för att ha komponerat flera sånger till olika tv-serier, bland annat amerikanska ”Lyckohjulet” och ”Diff’rent Strokes”.

Hyllas av sin ex-fru

Alan Thicke hade tre barn, en av sönerna är den kända musikern och popstjärnan Robin Thicke, 39, som slog igenom stort med låten ”Blurred lines”.

Alan Thicke var gift med skådespelerskan Tanya Callau, 41.

Hans ex-fru, Gloria Loring, 70, som är mest känd från tv-serien ”Våra bästa år” säger i ett uttalande till US Weekly att beskedet kommer som en chock att att de båda bara sågs för ett par veckor sedan.

– Han var talangfull, rolig och djupt engagerad i sin familj och deras liv. Vila i frid kära du, säger hon till tidningen.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN