Carolina Gynning

Carolina Gynning: Vi kanske försöker igen om ett halvår

Efter gravidkampen: ”Jag känner bara att jag vill ha ett till”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Carolina Gynning.
Carolina Gynning.

NÖJE

I juni blev hon mamma efter en lång och tuff gravidkamp.

För Aftonbladet berättar Carolina Gynning, 43, om den stora lyckan, småbarnslivet med kärleken Viktor Philipsson och drömmen om ett till barn.

– Vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år.

I januari 2020 berättade Carolina Gynning, 43, för Aftonbladet om sin gravidkamp med kärleken Viktor Philipsson. I juni i år blev de till slut föräldrar till en dotter som fick namnen Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning.

När Aftonbladet träffar Carolina Gynning på modeprofilen Fredriks Robertssons klädkollektionslansering strålar hon av lycka.

– Så är det. Vi är så jävla lyckliga. Nu svarar jag för min pojkvän också, men jag tror att han också är väldigt lycklig. Det är så fint och mysigt med bebisen. Att få en till chans med en ny partner är helt fantastiskt.

Carolina Gynning.

”Tryggare i mammarollen”

Carolina Gynning har sedan tidigare döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, vilket enbart har stärkt hennes självkänsla.

– Det här är ju en liten sladdis. Men det känns jättebra, man känner sig mycket tryggare i mammarollen desto äldre man blir. Det känns som man bara blir en bättre och bättre mamma. Jag tror jag är en ännu bättre mamma nu än när jag fick mitt första barn. Då var jag 34 år.

Ni har varit öppna med er kamp för att bli gravida. Hur var det?

– Det tog ett och ett halvt år och egentligen är inte det mycket. Men det var mycket när jag jämförde med mina två andra graviditeter. Då blev jag så lätt gravid. Och nu blev jag inte det, och det blir man ju inte med åldern. Det är helt normalt.

– Men jag är oerhört tacksam att allt löste sig. Jag tror allt har en mening, nu skulle hon komma till oss. Det är fantastiskt. Tänk att jag har tre tjejer, vilken girl power!

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

”Han hade inga egna barn”

Kan det vara så som många säger, att man ger upp och då slappnar av?

– Så var det nog för oss också. Jag var så otroligt fokuserad på enbart det och tänkte också på att Viktor är så mycket yngre än mig. Han hade inga egna barn, och jag blev desperat efter att ha ett barn med honom såklart. Annars kanske han skulle känna att han saknar barn i sitt liv. Viktor är väldigt barnkär och det känns som en dröm att vi fick en dotter.

Hur är han som pappa?

– Han är helt fantastiskt som pappa, så jävla bra. Vi har det redan väldigt uppdelat, jag är verkligen en karriärkvinna och har jobbat sedan hon mer eller mindre var en dag gammal. Viktor fick ta en stor del av ansvaret direkt, och han har fixat det jättebra.

Vill försöka igen

Rätt vad det är blir du väl gravid igen.

– Jag vet. Jag hoppas det. Alla sa till mig att när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar. Men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till. Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år. Men nu ligger vi lite lågt. Jag vill också komma i form igen.

Även karriärmässigt blomstrar det för Carolina Gynning som har mycket på gång. Hon har börjat skapa glasskulpturer och har också en del skådespelarprojekt som väntar. En god natts sömn står dock på önskelistan.

– Jag har fått sova varenda jävla natt förutom i natt, så jag är så otroligt trött. Men så är det att vara mamma och jag klagar inte. Jag har världens bästa liv.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Julia Franzén om sin långa kravlista på assistenten: ”Är superpetig”

ÄMNEN I ARTIKELN

Carolina Gynning