Bianca Ingrossos vinst: 27 miljoner kronor

Företaget backar – men succén fortsätter för influencer-drottningen: ”Är så klart jätteroligt”

Hon har 1,3 miljoner följare på Instagram – och tjänar mångmiljonbelopp på dem.

Enligt den senaste årsredovisningen gjorde Bianca Ingrosso AB en vinst på 27,8 miljoner kronor, skriver Breakit.

Bianca Ingrosso AB backar något för räkenskapsåret 2021, men influencerdrottningen gör ändå en mångmiljonvinst, enligt Breakit.

Det är i bolaget döpt efter henne själv som Bianca Ingrosso, 27, samlar sina inkomster från från tv och sociala medier, inklusive sina 1,3 miljoner följare på Instagram och även de populära kanalerna på Youtube och Tiktok.

Enligt den senaste årsredovisningen hade bolaget en omsättning på 31,2 miljoner kronor, lite lägre än föregående år då bolaget omsatte 34,7 miljoner kronor. Vinsten på 27,8 miljoner kronor är också lite lägre än för 2020, då Bianca Ingrosso AB gjorde en vinst på 30,5 miljoner kronor.

Har flera bolag

Men det är bara ett av den framgångsrika medieprofilens företag. Hennes inkomster från sminkmärket Caia och smyckesföretaget Ani landar i bolaget Sammy Holding AB där årsredovisningen för 2021 ännu inte offentliggjorts. 2020 gjorde Sammy Holding en vinst på 33 miljoner kronor, enligt Breakit.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Aftonbladet har sökt Bianca Ingrosso som avböjer att kommentera.

”Jag tycker att det är både ointressant och obehagligt att prata om pengar så kommer tyvärr inte kommentera det. Mamma har uppfostrat mig att inte prata om pengar”, skriver hon i ett direktmeddelande.

Sommaren 2020, när hennes bolag Bianca Ingrosso AB också gjorde en mångmiljonvinst blev hon även då lite obekväm när Aftonbladet nådde henne för att gratulera till framgångarna.

– Oj, jag hatar verkligen att prata om pengar. Men det är så klart jätteroligt att det går bra. Det är för att jag har ett så bra team som jag jobbar med. De betyder så mycket för det här, sa hon då.

Bianca Ingrosso valde tidigare i år att bekräfta att hon lämnar den populära realityserien ”Wahlgrens värld”. Istället kommer hon i höst att göra den nya talkshowen ”Bianca” på Kanal 5.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN