Toni Collette och Dave Galafassi skiljer sig – efter otrohetsbilder

Kysste en annan kvinna på stranden

De har varit gifta i nästan tjugo år – och har två barn.

Men efter att otrohetsbilder på musikern Dave Galafassi, 44, fick spridning tycks skådespelaren Toni Collette, 50, ha fått nog.

– Det är med nåd och tacksamhet som vi tillkännager att vi skiljer oss, skriver paret på Instagram.

Dave Galafassi fotograferades på en strand i Sydney, Australien, i armarna på kiropraktorn Shannon Egan, 41.

Toni Collette och Dave Galafassi 2006.
Toni Collette och Dave Galafassi 2006.

Daily Mail Australia skriver att de kontaktade Toni Collettes pressansvariga för en kommentar och att hon bara timmar senare gick ut på Instagram för att meddela att hon och maken ska skilja sig.

Toni Collettes instastory.
Toni Collettes instastory.

”Det är med nåd och tacksamhet som vi tillkännager att vi skiljer oss. Vi är eniga i vårt beslut och skiljer oss med fortsatt respekt och omsorg om varandra. Våra barn är av största vikt för oss och vi kommer att fortsätta att växa som en familj, om än i en annan form. Vi är tacksamma för det utrymme och den kärlek ni ger oss när vi utvecklas och tar oss igenom denna process i lugn och ro. Stort tack.”

Strax innan dess hade hon lagt ut en kryptisk Instagram story med en bild av citatet:

”Oavsett hur dina nuvarande omständigheter ser ut, om du kan föreställa dig något bättre för dig själv, så kan du skapa det”

Toni Collette.
Toni Collette.

Oscarsnominerad

Collette och Galafassi träffades 2002 och har två barn tillsammans, Sage Florence, 14, och Arlo Robert, 11. De har pendlat mellan hemlandet Australien och Los Angeles, där Collette har en framgångsrik karriär.

Hon slog igenom i ”Muriel’s wedding” 1994 och fick en Oscarsnominering för ”Sjätte sinnet” 1999. Hon vann både en Golden Globe och en Emmy för sin roll i ”United states of Tara” och hyllades i Netflix-serien ”Unbelievable” 2019.

Publisert:

LÄS VIDARE