Petter Stordalen

Isabella Löwengrip släpper bok på Petter Stordalens förlag

Skriver just nu på sin självbiografi

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Isabella Löwengrips bok kommer att ges ut på miljardären och vännen Petter Stordalens bokförlag.

På det förlag som hon egentligen skulle blivit delägare i.

”Dessutom äger ju min vän Petter det. En gång i tiden skulle jag varit delägare”, skriver hon på sin blogg.

Bloggdrottningen Isabella Löwengrip, 29, har tidigare nämnt i sin blogg att hon skriver på ett bokprojekt. Nu avslöjar hon att boken kommer att släppas på vännen och entreprenören Petter Stordalens, 57, bokförlag Strawberry Förlag.

Löwengrip har tidigare gett ut böcker på förlaget Forum där hon arbetade med redaktören Anders Sjöqvist. När han bytte till det bokförlag som Stordalen äger och som hon eventuellt skulle blivit delägare i, gjorde hon det med. Men i och med bolagskraschen blev det aldrig en sådan affär mellan Löwengrip och Stordalen. Däremot blir det en bok.

”Jag har en jätteduktig redaktör som heter Anders Sjöqvist. Förut jobbade han på Forum men sedan bytte han till Strawberry förlag och jag följde efter. Dessutom äger ju min vän Petter det. En gång i tiden skulle jag varit delägare. Det hade varit väldigt roligt men jag behövde lägga tid på Löwengrip.”, skriver hon på bloggen.

Isabella Löwengrip avslöjar att hennes kommande självbiografi kommer släppas på Petter Stordalens förlag.

Bokens titel är ännu oklar

Löwengrip berättar också att hon stundvis drabbas av skrivkramp.

”Jag har tjatat på Anders att jag skulle få skriva boken tillsammans med någon men han vägrade. Så nu sitter jag här själv. Svårt men han har rätt, det blir bättre tillslut med min egna röst”, skriver hon på bloggen.

Till Expressen säger Anders Sjökvist att det inte är klart vad boken ska heta, han vet heller inte exakt när den kommer att släppas, men troligtvis till bokmässan nästa år.

– Det är en biografi. Hon har skrivit fyra, fem böcker tidigare på bokförlaget Forum där jag jobbade tidigare, säger han till tidningen.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Petter Stordalen
Publisert:

LÄS VIDARE

Isabella Löwengrip: Mamma och jag har olika uppfattningar om hur min barndom var

ÄMNEN I ARTIKELN

Petter Stordalen

”Blondinbella” Isabella Löwengrip