Pepptips

”Viktigt att väga upp med positiva saker”

Kändisarnas glädjetips i coronatider: Laila Bagge

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Världen håller andan och tummarna i karantän och med säkerhetsavstånd.

Då rycker kändisarna ut med sina bästa tips för att hålla ett leende på läpparna och näsan över ytan.

I dag: Laila Bagge, 47, radio- och tv-profil, Stockholm

Vad gör du nu för tiden?

– I stort sett går jag till jobbet som vanligt, men jag träffar tre personer där eftersom att de har utrymt hela huset. Det är bara vi som sänder live från ”Rix morronzoo” där. Vi tre håller avstånd och sänder radio i några timmar. Sedan åker jag hem och umgås med familjen och sitter och jobbar mycket hemifrån. Det blir mycket Skype-möten. Men man umgås verkligen ännu mer med familjen nu.

Vad gör dig glad just nu?

– Man är ju glad så länge man håller sig frisk, och det gör mig glad att ha kontakt med mina följare på Instagram och i radio också. Då känner man också att det är så viktigt att fortsätta sprida positivitet i dessa tider. Det är väldigt mycket skrämmande och negativa nyheter och det är viktigt att väga upp det med positiva saker också.

Laila Bagge

Vad ser du fram emot?

– Jag hoppas, som alla andra, att det ska övergå till något form av normalläge. Att man kan gå ut och träffas och äta på restauranger. Och träffa vänner utan att behöva tänka ”vem har du träffat och vad har du gjort”. Mina syskon har jag heller inte kunnat träffa.

Vad är ditt bästa tips i den här speciella tiden?

– Det bästa tipset är att först och främst lyssna på Folkhälsomyndigheten. Att faktiskt lyssna på vad de säger och inte tänka att ”jag vet bättre”. Trots att man kanske är hemma mest känns det viktigt att hitta det roliga i den här vardagen. Vi har till exempel haft Skype-middagar med vänner, vi har suttit och skojat, käkat middag och spelat spel. Jag tycker också att det är viktigt att alla gör vad de kan för att hjälpa till, som att handla från sin lokala restaurang och på andra sätt visa solidaritet.


Fler glädjetips från kändisarna hittar du här.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel

Publisert:

LÄS VIDARE

Laila Bagge om otäcka fallolyckan: ”Hans ögon lyste av skräck”

ÄMNEN I ARTIKELN

Pepptips

Laila Bagge