Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren om nya livsbeslutet

Utbildar sig till personlig tränare: ”Skitkul”

Av: 

Anna Shimoda

Hans Shimoda

NÖJE

Niclas Wahlgren ska utbilda sig till personlig tränare.

Nu berättar han om det nya livsbeslutet för Nöjesbladet.

– Det känns skitkul! Det är aldrig för sent att förkovra sig och utveckla sig själv. Eftersom jag är så inne i träningen så vill jag ha den kunskapen och licensen.

Niclas Wahlgren har vid flera tillfällen berättat om sitt brinnande intresse för träning. Igår fyllde radioprofilen 54 år och det firade han med en speciell present till sig själv.

”Idag fyller jag år. Jag gav mig faktiskt mig själv en present i år! Nämligen en utbildning till licensierad personlig tränare”, skriver Niclas på Instagram.

Massivs av följare gratulerar Niclas med glada tillrop och emojis, däribland systern och sångerskan Pernilla Wahlgren, TV4-profilerna Tilde de Paula och Jenny Alversjö samt artisten Patrik Isaksson.

Examen i oktober

När Nöjesbladet når en påtagligt taggad Niclas berättar han om det nya livsbeslutet.

– Jag började utbildningen för två veckor sedan. Men jag har en lång resa framför mig och tar förhoppningsvis examen i oktober. Det finns nog två eller tre aktörer i Sverige som är riktigt bra om man vill utbilda sig till licensierad personlig tränare. Och det måste man ha om man vill jobba på de stora kedjorna. Man kan inte ha en tuggummiautomats-pt som har kört en utbildning över en helg, säger Niclas och fortsätter:

– Det känns skitkul! Det är aldrig för sent att förkovra sig och utveckla sig själv. Eftersom jag är så inne i träningen så vill jag ha den kunskapen och licensen. Jag är också jävligt intresserad av träning och vad som händer i kroppen.

Det är däremot tveksamt om man kommer kunna boka Niclas för ett träningspass framöver.

– Nja, det är tveksamt om jag kommer stå på ett gym och jobba som personlig tränare.

”Absolut singel”

Niclas skrattar när vi påtalar att han säkert skulle få en och annan extrakund med tanke på hans namn.

– Nu ska man ju komma till ett gym för att träna och inte träffa mig… Som det är nu så har jag kört träningsresor. Då har jag haft med mig personliga tränare. Så varför ska jag inte vara det själv också? Istället för att bara vara där som en inspiratör. Jag tycker också att träning är världens roligaste hobby. Men det handlar inte bara om att få en snygg kropp och stora muskler. Jag tränar för att hålla länge och kunna åldras med en rak rygg.

– Nu har jag i och för sig varit rätt extrem de senaste åren och det behöver man såklart inte vara.

Annars då? Är du singel?

– Jag är absolut singel! Jag har inte hittat någon som är värd mig än. Haha!

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Niclas Wahlgren

LÄS VIDARE

Frågan Wahlgren vägrar att svara på

ÄMNEN I ARTIKELN

Niclas Wahlgren

Träning