Real housewives

Blev elak när hon drack – sparkades från realityserien

Dorinda Medley har fått lämna ”The Real Housewives of New York City”

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

Dorinda Medleys blev elak när hon drack under inspelningen.

Så pass elak att hon till slut fick sparken.

– Hon var inte en bra representant för showen eller kanalen, säger en källa till Page six.

Dorinda Medley, 55, har sparkats från realityshowen efter att hon uppfört sig illa upprepade gånger när hon druckit under tv-inspelningen, enligt en källa till Page six.

Källan berättar vidare att realityprofilen som gjort hela sex säsonger av serien sägs ha blivit helt ”tagen på sängen” när hon nåddes av beskedet att hon måste gå.

Dorinda Medley.
Dorinda Medley.

Medley har exempelvis vid upprepade tillfällen gjort narr av realitykollegan Luann de Lesseps, 55, som har varit öppen med sina alkoholproblem. Enligt källan ska Medley ha sagt att hon inte varit medveten om att hon gått över gränsen.

”Hon har blivit elak”

– Om hon hade sagt: ”Kolla, jag har varit deprimerad och det är därför jag beter mig på det här viset”, eller ”Jag saknar min man Richard som dog 2011”, och att hon skulle jobba på det, då tror jag att det skulle ha varit annorlunda, säger en källa till sajten.

– Hon har blivit elak när hon dricker. Det är inte åt det hållet showen vill, lägger källan till och berättar att produktionen nu letar efter en ny ”hemmafru” till serien.

Dorinda Medley (längst till höger) tillsammans med Carole Radziwill och Tinsley Mortimer i The Real Housewives of New York City.

En annan källa menar att hon fick sparken på grund av den ”bojkotts-kultur” som finns i dag när exempelvis offentliga personer beter sig illa.

– Hon var inte en bra representant för showen eller kanalen.

Enligt källan har Luann de Lesseps som pratat om sin alkoholism i showen sökt hjälp för den ett flertal gånger. Men skillnaden i hennes fall var att hennes alkoholbruk inte förändrade inspelningen på något sätt, så som Medleys har.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick David Letterman och Jay Leno från vänner till värsta rivaler

ÄMNEN I ARTIKELN

Real housewives

Luann de Lesseps