Bianca Ingrosso

Bianca har fått välja Bards ersättare

Ingrosso: ”De förlitar sig väldigt mycket på mig” – TV4: ”Ny jurykonstellation”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Bianca Ingrosso har fått vara med och välja ut Alexander Bards ersättare i ”Talang”.

När TV4-produktionen satt samman den nya juryn har de hela tiden stämt av med den populära influncern.

– Det har varit en väldigt nära sms-konversation, säger hon.

”Talang” får en ny jury efter att Alexander Bard sparkats av TV4.

Bianca Ingrosso, som själv sa att hon vägrade fortsätta i juryn om Bard skulle vara kvar, efter den kontroversiella debattörens twitter-inlägg om Black lives matter-rörelsen, kommer nu vara kvar i programmet och hon har också varit med och valt ut Alexander Bards ersättare.

– Jag är jättetacksam över dem som producerar ”Talang”, för det har varit en väldigt nära sms-konversation. ”Vad vill du?” ”Vad tycker du?” ”Har du nåt intressant?” ”Nu är den här i loopen”. De förlitar sig väldigt mycket på mig, säger Bianca Ingrosso på frågan om hur mycket hon varit inblandad i sammansättningen av en ny jury.

Bianca Ingrosso.

”Kommer vara magiskt”

Bianca Ingrosso har medverkat i ”Talang”-juryn de senaste tre säsongerna. Alexander Bards brytning med TV4 kommer efter att han suttit fyra säsonger i juryn, samtliga år tillsammans med David Batra och Lagaylia Frasier. Huruvida de kommer att fortsätta eller inte är enligt uppgifter till Aftonbladet oklart.

Bianca Ingrosso vill inte avslöja några detaljer om hur juryns sammansättning kommer vara, eller hur många som kommer sitta i juryn.

– Jag tror att det kommer bli jättebra i år. Så mycket kan jag säga.

Vad kan du berätta mer, har det varit många namn på förslag och har du avfärdat många?

– Det har inte varit så många namn, men de som det har pratas om har jag varit väldigt positiv till. Och resultatet kommer vara magiskt.

Alexander Bard.

TV4: Ny jurykonstellation

Alexander Bard tvingades bort från ”Talang” efter att ha uttryckt sig nedsättande om personer som stöttar Black lives matter-rörelsen. I samband med att TV4 och produktionsbolaget Fremantle meddelade att de bryter samarbetet med den förra Army of lovers- och BWO-stjärnan sa Bard att han redan bestämt sig för att lämna ”Talang”.

– Det är ett beslut som växt fram under coronamånaderna och i stället för att gå ut med det i augusti var det bättre att gå ut med det nu att jag inte kommer vara med i “Talang” nästa säsong. Det känns skönt att ha en fri rygg och inte ha något ansvar mot TV4, sa han då.

Caroline Norrby, exekutiva producent för ”Talang” på TV4 bekräftar att kanalen haft en dialog med Bianca Ingrosso kring juryns sammansättning:

”Talang är ett fantastiskt underhållningsprogram där juryns roll är helt central och vi ser fram emot att presentera en ny jurykonstellation inom närtid. Naturligtvis har vi en dialog med alla jurymedlemmar under sådana processer och informerar om nya kollegor såklart”, hälsar hon via sms.

ANNONS

Mumindagen står runt hörnet - fira det genom att köpa muggen ABC hos Cervera!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Vägen till framgången – så blev hon miljonär

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso

Alexander Bard

Talang (tv-program)

TV4