Kylie Minogue

Kylie Minogue om romansen med Michael Hutchence: ”Sex och droger”

Popstjärnan berättar öppenhjärtigt om relationen

Av: 

Alice Göransson

NÖJE

Nu berättar Kylie Minogue sanningen om förhållandet med rockstjärnan.

I en ny film om Michael Hutchence intervjuas hans ex-flickvänner som berättar öppet om artistens turbulenta liv.

– Han var en bad boy, jag var den fina duktiga flickan, säger Kylie Minouge i filmen enligt The Mirror.

I den nya filmen ”Mistify: Michael Hutchence” berättar popstjärnan Kylie Minogue, 50, om förhållandet med INXS-sångaren Michael Hutchence. Artisterna träffades efter en konsert i Australien och var ett par mellan 1989 och 1991.

– Sex, kärlek, mat, droger, musik, resor, böcker, han ville uppleva allt. Som hans partner fick jag uppleva en hel del jag med. Om du är en känslomänniska, behöver alla dina sinnen få tillfredställelse. Han väckte verkligen min lust för att uppleva världen mer, säger Kylie Minogue i filmen enligt The Mirror.

Öppenhjärtiga intervjuer i filmen

Filmen berättar om Michael Hutchences liv från start tills dess att han begick självmord på ett hotellrum i Sydney i november 1997. Flera av rockstjärnans ex-flickvänner intervjuas och även U2-sångaren Bono, 58, som egentligen heter Paul David Hewson,

Kylie Minogue säger att trots pojkvännens kaotiska livsstil så kände hon sig alltid trygg och beskyddad.

– Han var en bad boy, jag var den fina duktiga flickan. Han öppnade upp en ny värld för mig. En hel del var baserat på lyx och nöje, absolut. Men det var älskvärt, säger hon enligt The Mirror.

Flögs till USA för att bli dumpad

Popstjärnan berättar även i den nya dokumentären om hur Michael Hutchence flög henne från Japan till New York 1991 för att berätta för henne att han ville göra slut.

– Han var på golvet, på alla fyra och grät. Var det på grund av jobbet, eller var det droger? Det vet jag inte. Han var en trasig man, säger hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Kvinnorna i Michael Jacksons liv

ÄMNEN I ARTIKELN

Kylie Minogue

Michael Hutchence

U2

Bono